Reguli de urmat pentru castigarea pariurilor

pariuri-online-1

Exista cateva reguli de care orice parior trebuie sa tina cont, astfel incat sa se bucure de cele mai bune rezultate in ceea ce priveste pariurile sportive. Tinand cont de aceste reguli, pariorul se va bucura de mai multi bani pe termen lung. Desi exista putine persoane care au succes pe termen lung in ceea ce priveste pariurile, acestea se ghideaza dupa anumite reguli, astfel incat sa-si mareasca semnificativ sansele de a castiga de pe urma pariurilor.

Trebuie sa stiti ca nu exista o formula magica in ceea ce priveste castigurile la  pariuri. Conform unui studiu realizat pe un numar mare de pariori profesionisti, s-a ajuns la concluzia ca nici unul nu a reusit sa faca profit pe termen lung.

Trebuie sa aveti asadar acest lucru in vedere inainte de a va apuca serios de pariuri. In primul rand, trebuie sa aveti un money management cat mai bun. Un alt lucru important il reprezinta un plan de pariere cat mai bine pus la punct. Alegeti asadar un mod de alocare al banilor, in functie de cateva reguli foarte bine stabilite.

Nu pariati niciodata mai mult decat va permiteti sa pierdeti. Aceasta este una dintre regulile de care trebuie neaparat sa tineti cont. Pariurile trebuie vazute in primul rand ca o forma de distractie, dar si de relaxare. Sunt multi pariori care dupa ce pierd intreaga banca, realimenteaza banca respectiva in speranta de a-si recupera pierderile, ajungand in final sa piarda mai multi bani. Propuneti-va un obiectiv cat mai realist pe care sa-l atingeti. Un obiectiv saptamanal sau lunar sunt doua lucruri importante. Este foarte important sa va propuneti un obiectiv, astfel incat sa nu jucati haotic.

Un alt lucru important este sa nu jucati niciodata la recuperare. Daca prindeti o serie de pariuri necastigatoare, riscati mai mult daca jucati la recuperare. Aceasta greseala este una destul de comuna intre pariori. Ea este cea mai des intalnita greseala pe care o puteti face, greseala ce poate duce la pierderea intregii banci. Pentru a evita greselile urmeaza sfaturile tipserilor 10pariuri.ro pentru a-ti creste sansele de castig.

Pariurile single sunt o solutie spre care va puteti axa. Nu este gresit totusi nici sa jucati din cand in cand un bilet de 2 lei cu 20 de meciuri, sperand sa dati lovitura vietii. Este o idee buna sa incercati doar cele mai bune case de pariuri online, acestea punandu-va la dispozitie o selectie intreaga de pariuri spre care sa va orientati. Veti castiga in acest fel mult mai mult.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*