Recomandări de filtre de apă pentru apartament

Apa de la robinet miroase prea urât? Crezi că gustul este puţin schimbat şi de-a dreptul neplăcut? Nu ştii care este cauza şi ai epuizat aproape toate soluţiile? Răspunsul îl găseşti la noi: un filtru de apă potrivit este soluţia ideală pentru toate problemele tale.

Pentru ca ştim cum să alegem filtrul de apă potrivit, avem de nevoie de un mic ghid cu top filtre de apa, astfel încât trebuie să ştim în primul rând:

  • De ce este bine să bem apa filtrată?

Deseori observăm o culoare ciudată (maronie) sau are un gust şi un miros ciudat, datorită substanţelor folosite în tratare (ex. Clor). Folosind un sistem complet de filtrare, scăpaţi de aceste probleme iar apa devine potabilă şi bună la gust.

  • Trebuie să alegeţi un filtru în funcţie de tipul de apă

În funcţie de tipul de apă pe care îl avem vom şti exact ce tip de filtre ni se potrivesc. Pentru a vedea ce fel de substanţe aveţi în apă este recomandat să faceţi o analiză la un laborator specializat.

  • Cum scăpăm de impurităţile apei?

După efectuarea analizelor este necesar să cunoaşteţi ce tipuri de sisteme de filtrare există şi care sunt avantajele şi beneficiile fiecăruia dintre ele. Noi vom analiza doar filtrele de apă cu montare sub chiuvetă deoarece acestea au un aspect elegant şi nu sunt inestetice (în comparaţie cu cele cu montare pe blat).

De exemplu, prin folosirea de filtre pentru apartament cu ultrafiltrare prin membrana ultracapilara de 0.02 microni, care reprezintă de altfel purificatoare de apă performante care purifica apă până la dimensiunea de 0.02 microni. Avantajul major al acestora este acela că opresc bacteriile şi viruşii, dar lasă să treacă mineralele benefice organismului uman. Sunt sisteme compacte, uşor de montat în casa dvs. şi vă oferă o apă purificată la un preţ extrem de mic. Sunt printre cele mai utilizate, calitative şi mai accesibile ca preţ.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*