Reabilitarea și extinderea spațiilor de învățământ în vederea creșterii relevanței învățământului universitar socio-economic

Foto: stiridetimisoara.ro

Proiectul derulat de Universitatea de Vest din Timișoara, Reabilitarea și extinderea spațiilor de învățământ în vederea creșterii relevanței învățământului universitar socio-economic, este în plină desfășurare. Acesta a fost semnat în anul 2019, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest și este finanțat prin Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020, Axa Prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

În momentul de față, clădirea de pe strada Paris începe să prindă viață. Șantierul aflat acolo este în valoare de 1,5 milioane de euro, iar construcțiile sunt finalizate aproape pe o treime. În acest imobil, vor urma să învețe în jur de 1.450 de masteranzi și doctoranzi, alături cadre didactice de la cinci facultăți ale Universității de Vest din Timișoara: Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, Facultatea de Drept, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Facultatea de Litere, Istorie și Teologie și Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.

Suma Proiectul care va asigura modernizarea și extinderea spațiilor Casei Universitarilor, strada Paris, Timișoara, va fi finalizat în data de 30 septembrie 2022. Contractul pentru partea de construcții a fost atribuit către SC Alex Dia Construct SRL, care a oferit un preț de 7,8 milioane de lei, cu TVA.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*