Primarul Timișoarei a avut încredere în vaccinul AstraZeneca

Dominic Fritz, primarul Municipiului Timișoara, a avut încredere în vaccinul produs de AstraZeneca și, astăzi, s-a vaccinat cu serul companiei farmaceutice britanice. El afirmă faptul că sunt multe locuri libere pentru vaccinarea cu acest ser și recomandă cu încredere cetățenilor să apeleze la acesta.

M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur și eficace. În județul Timiș și în Timișoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceți rezervarea azi, vă puteți vaccina poimâine, nu există listă de așteptare! Nu ascund faptul că mă îngrijorează că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit și câteva centre nu funcționează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate”, a postat Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Cum au tot existat discuții amuzante despre musculatura puternică pe care o are majoritatea politicienilor atunci când vin la vaccinare, Dominic Fritz nu a ezitat să facă o glumă legată de acest aspect.

Vaccinat! Am pus și eu un umăr pentru Timișoara. Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru”, a mai precizat primarul Timișoarei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *