Pergola retractabila – o solutie fresh pentru zilele calduroase

Pergola poarta scopul de a extinde spatiul de locuit si creste timpul pe care oricine il petrece afara. Proiectata si orientata corect pe terenul personal, o pergola poate oferi suficienta umbra usoara pentru a face chiar si o dupa-amiaza calduroasa placuta sau, daca este nevoie de protectie suplimentara, alaturi este posibila instalarea unei copertine retractabile, pentru mai multa umbra.

Pentru oricine este interesat de achizitionare, fie ca pentru uzul personal, fie pentru afacerea pe care o detine, acest produs este disponibil pe site-ul magazinului Alco Group. Aici se poate vizualiza, pe langa varietatea imensa de pergole, si optiunea teraselor si nu numai.

Ce fel de pergola exista, in functie de material

Pergolele au cunoscut o mare crestere in popularitate in ultimii ani, deoarece viata in aer liber continua sa fie o tendinta uriasa in imbunatatirea locuintei. 

Desigur, pergola exista de mult timp (originile sale putand sa dateze din Egiptul Antic!), dar este, de asemenea, una care este cel mai adesea confundata cu alte structuri similare.

Oamenii confunda adesea pergolele cu foisoarele, spalierele si pavilioanele si nu sunt intotdeauna siguri la ce foloseste o pergola sau cum arata.

Pergolele din lemn ofera cu siguranta un stil si o senzatie mai rustica si mai naturala spatiului exterior. Lemnul tratat sub presiune care este vopsit sau colorat tinde sa fie unul dintre cele mai ieftine tipuri de pergole personalizate, ce se pot achizitiona. 

Pergolele din vinil ofera un aspect clasic, elegant si curat. In plus, dupa cum majoritatea oamenilor stiu, vinilul nu necesita practic intretinere. Cu vinilul, este nevoie doar de spalari periodice (la fiecare 1-3 ani) pentru a indeparta murdaria, mucegaiul, iarba etc. care pot aparea, in special in climatele mai umede.

Majoritatea pergolelor sunt confectionate, fie din lemn, fie din vinil. Cu toate acestea, exista, de asemenea, pergole din metal si fibra de sticla. 

Decizia de a alege o pergola dupa material, depinde in realitate de preferintele personale, legate de aspect, de bugetul impus si de modalitatea de intretinere, pentru a ajuta pergola sa dureze o viata intreaga.

Asadar, in functie de preferintele legate de material, pret sau aspect, Alco Group pune in valoare numeroase variante, pliabile pentru dorintele tuturor. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*