Pantofi de damă în tendințe pentru primăvară

Roca Shoes

Vă pregătiți de primăvară?

Cu vremea mai caldă pe drum, este oficial timpul să începeți să vă schimbați garderoba, începând cu cei mai buni pantofi de primăvară pentru femei. La urma urmei, nu este nimic la fel de satisfăcător decât să-ți împachetezi în sfârșit cizmele groase la sfârșitul unei ierni lungi.

Cele mai importante tendințe de pantofi damă primăvară din acest an includ pantofi sport subțiri retro, saboți și balerini , alături de elementele principale de primăvară, cum ar fi încălțămintea de inspirație bărbătească și cizmele de ploaie. Aceste stiluri sunt ideale pentru purtarea zilnică – că să nu mai vorbim cât de potrivite sunt pentru temperaturile în tranziție datorită materialelor lor (în mare parte) rezistente la intemperii. Tocurile cu platformă înaltă își fac apariția și în acest an, pentru a înălța literalmente orice ținută pe care o puneți cap la cap. De fapt, primăvara este unul dintre momentele perfecte pentru a găsi mai multe opțiuni diferite de încălțăminte pentru o ținută, astfel încât să te poți bucura de varietate.

Pantofi de inspirație bărbătească

Cred că pantofii inspirați de încaltamintea pentru bărbați pot fi o opțiune deosebit de minunată pentru femeile mai în vârstă, deoarece sunt adesea confortabili. Dar creează și o juxtapunere frumoasă într-o ținută atunci când sunt combinați cu piese mai feminine, pe care multora dintre noi le place să le purtăm în mod frecvent. În plus, pantofii cu detalii tradiționale masculine pot adăuga o notă de distincție și sofisticare unui look altfel casual.

Desigur, această tendință include mai multe tipuri de încălțăminte, cum ar fi ghetele cu șireturi, mocasini și cizme cu talpă groasă și pantofii Oxford. Cheia purtării acestui stil este să-l echilibrezi cu ținute sau accesorii feminine. De fapt, amestecul poate fi destul de atrăgător.

Balerinii cu talpă joasă

Un alt stil de pantofi pe care îl avem înapoi în centrul atenției este balerinii. Acum amintiți-vă, o tendință este uneori nouă, dar de cele mai multe ori este doar un stil familiar care a revenit în popularitate. Așa că este posibil să aveți deja balerini în garderobă. Dar, în ultimii ani, modelele loafer au umbrit oarecum acești pantofi atât de feminini.

Balerinii sunt o opțiune mai elegantă pentru femeile care preferă să nu poarte tocuri. Dar veți dori să acordați o atenție deosebită structurii acestui pantof tradițional foarte plat dacă aveți probleme plantare. Și puteți lua în considerare că balerinii din piele vor avea mai multă elasticitate decât cei din fibre artificiale.

Pantofi sport

Adidașii cu șireturi adaugă un look cool oricărei ținute de primăvară, fie că este vorba de un blazer și pantaloni, un hanorac simplu și blugi ușor sau costum de sală. Cei mai populari pantofi sport ai acestui sezon sunt mai eleganți și mai subțiri decât adidașii clasici pe care poate i-ați purtat în trecut.

Tocuri înalte

Pregătește-ți gleznele. Prezentate la nenumărate gale de modă din acest sezon, tocurile înalte – sub formă de tocuri cu platformă cu barete pe gleznă (nu stiletto!) – sunt cei mai populari pantofi din acest sezon și din motive întemeiate. După o iarnă grea, cine nu și-ar dori să înceapă primăvara cu puțin exces?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*