Oamenii legii au ajutat două familii nevoiașe din județul Timiș

Foto: sursadevest.ro

Cu ocazia sărbătorilor pascale, oamenii legii au decis să facă o faptă bună și au venit în sprijinul a două familii din județul Timiș. Prima familie este din Sânmihaiu Român, iar de anul trecut, din luna decembrie, au rămas fără un acoperiș deasupra capului. Casa lor fusese incendiată. Polițiștii timișeni nu au putut rămâne indiferenți și au donat diverse sume de bani şi hăinuţe pentru cei 6 copilaşi ai familiei, dar şi pentru părinţii lor. Iepurașul a fost darnic și le-au adus și alimente pe care să le pună pe masa de Paște.

Cea de-a doua familie este din Timișoara. Este vorba despre o familie cu 6 copii, care a primit de la oamenii legi o mașină de spălat, hăinuțe și alimente pentru masa de Paște.

“De asemenea, știind că orice bunuri le-ar fi de folos, deoarece focul care a cuprins casa le-a lăsat în urmă doar cenușă și multă tristețe, polițiștii au donat si produse electrocasnice(aragaz, cuptor cu microunde), un pat și corpuri de mobilier pentru dormitor și pentru bucătărie. În plus, familiei i-a fost lăsată și o sumă de bani, fiindcă orice gest face diferența”, au transmis reprezentanții IPJ Timiş.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*