O bicicleta banala se poate transforma intr-una extraordinara cu ajutorul unei roti electrice

Vechea mea bicicleta a inceput sa nu mai tina pasul cu moda si cu asteptarile mele odata ce au aparut pe piata modele noi si mult mai complexe. Dupa cativa ani in care nu am putut renunta la prietena mea din tinerete, la bicicleta primita in dar de la parinti, am decis sa fac o schimbare si sa trec la una moderna, cu roti electrice.

Rotile electrice mi-au permis sa ating viteze de pana la 30km pe ora, autonomia lor este mare, de pana la 48 de ore, nu mai fac efort la deplasarea pe distante mai lungi si pot sa privesc in liniste peisajele din jur. Bicicleta mea are doar o roata electrica, roata s-a adaptat perfect la sistemul de franare si la dimensiunile celelelate roti, montajul ei a fost foarte usor.

La inceput mi-am cumparat o bicicleta obisnuita, dar am vrut ceva mai mult de la ea, asa ca am luat si vreo patru roti electrice. Pe una am montat-o, pe celelalte le am de rezerva sau pentru alte biciclete pe care mi le voi cumpara. Pozitia pe bicicleta si accesul la pedale au ghidon nu sunt afectate, poti reincarca bateriile in timp ce mergi cu bicicleta, iar de la cablul USB al rotii poti incarca fara probleme si smartphoneul. Pe display-ul special al rotii poti vedea si distanta parcursa, viteza in care se afla bicicleta, bicicleta cu roata electrica are dintr-odata si functii Bluetooth, se poate conecta la smartphone, se controleaza printr-o aplicatie special dezvoltata.

De cand mi-am pus pe fata roata electrica am parcurs kilometri buni, am stat mai mult afara si am putut face miscare fara efort si fara sa tot transpir. De asemenea,am putut avea acces si la informatii utile, telefonul a fost mereu incarcat la drum, nu a mai trebuit sa tot caut o baterie externa sau o sursa de curent electric pe unde ma aflam.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *