Minimax a pregătit desene animate perfecte pentru toamnă

O mulțime de seriale și filme cu Barbie, „Inspector Gadget” și „Yeti și orașul invizibil” sunt perfecte pentru vizionare înainte și după primele zile de școală, pentru a le ușura trecerea din starea de vacanță!

Dimineața, de la ora 9:00, Minimax a programat un bloc de seriale cu filme care o au drept protagonistă pe cea mai iubită păpușă din lume: Barbie. Începem cu lungmetraje precum „Barbie în colinda de Crăciun”, „Barbie Fairytopia în Magia Curcubeului” sau „Barbie în Spărgătorul de nuci”.

Apoi, de la ora 10:30, urmează episoade din „Barbie – It takes two! Duetul Prieteniei”. Acesta le urmărește pe cele două Barbie – Barbie „Malibu” Roberts și Barbie „Brooklyn” Roberts – de-a lungul unui an petrecut la un liceu din New York destinat celor mai talentați adolescenți. Cele două reprezentante ale coastei de est și coastei de vest din Statele Unite își propun să înregistreze un demo muzical și să lucreze pentru a-și finanța visurile.

De la 11:00 urmează și mai multe aventuri, cu „Barbie Dreamhouse Adventures”. Serialul se concentrează pe activitățile și aventurile lui Barbie, ale surorilor ei și ale altor membri ai familiei și prieteni dragi. Familia Barbie este foarte extinsă, caldă și plină de compasiune. Aventurile din serial sunt de o mare varietate: de la peripeții cu sirene în adâncurile misterioase și pline de magie ale oceanului, la anchete întortocheate în Malibu, acolo unde locuiește Barbie, la vacanțe pentru Barbie și Ken în care, în loc să se relaxeze, cei doi dau de bucluc.

Apoi, zilnic, de la ora 16:00, cei mici nu vor dori să rateze episoade din „Inspector Gadget”. Mult-iubitul personaj a fost reconceput pentru o nouă generație. Inspectorul Gadget este îndrăgit pentru că e puternic și versatil, dar… nu prea deștept, un picuț prea naiv și are tendința să-și rezolve cazurile mai mult din noroc decât din adevărată competență. Personajul își păstrează caracterul în această nouă versiune a serialului, dar de data asta are parte de o parteneră mult mai descurcăreață decât el în diversele lui misiuni: nepoata sa, Penny.

Un alt serial fascinant pentru cei mici este „Yeti și orașul invizibil”, difuzat de Minimax zilnic, de la ora 17:00. Yeti s-a rătăcit în lumea oamenilor și are nevoie de ajutor pentru a se întoarce în lumea sa magică. Alături de prietenii lui, Jin și Peng, el află  că în împrejurimile orașului lor există nenumărate creaturi magice care par să aibă nevoie de ajutorul lor. Trio-ul, alături de prietenul lor blănos, Everest, pornesc în aventuri extraordinare prin oraș și chiar dincolo de limitele acestuia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*