Masinile de gheata, echipamente HoReCa indispensabile mai ales in sezonul estival

echipamente horeca
echipamente horeca

Desi temperaturile de afara nu arata neaparat acest lucru, sezonul estival se apropie, iar, daca lucrati in domeniul ospitalitatii, fie in calitate de patron sau administrator al unui local de alimentatie publica, trebuie sa fiti pregatit pentru marea deschidere de la 1 mai (cu atat mai mult cu cat, anul acesta, sarbatoarea cade intr-o zi de luni, prin urmare se anunta un weekend prelungit de pomina). Printre echipamentele HoReCa indispensabile in unitatea dumneavoastra, se numara si masinile de gheata care, desi par a nu avea o „sarcina” foarte dificila, sunt extrem de apreciate de catre clienti. Iar, parcurgand articolul in continuare, veti afla atat de ce, cat si de unde sa achizitionati modele de top, pentru o activitate continua si o productivitate ridicata.

Un furnizor cu adevarat profesionist si cu o experienta indelungata in domeniu, asa cum este Fresco Expert, care sprijina inovatia in bucatariile restaurantelor din Romania inca din anul 1992, pune la dispozitia partenerilor sai masini de gheata cu o fiabilitate ridicata, care presupun cheltuieli de intretinere reduse, insa ofera un randament extraordinar. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, au diferite marimi si capacitati si pot produce inclusiv fulgi. Ele functioneaza pe aer sau apa, iar calitatea produsului finit, indiferent ca ne referim la cuburi, fulgi sau gheata granulata, este ireprosabila. Respectivele echipamente HoReCa pot ajunge chiar si la cantitati de sute de kilograme de gheata pe zi.

Fara alte introduceri, iata cateva exemple de asemenea echipamente HoReCa, deosebit de utile atat pentru frappe-uri, cocktail-uri, sucuri si deserturi, cat si in pescarii ori carmangerii:

Masina de gheata, 22 kg in 24 de ore – BAA0070

Sistem de racire cu aer / Capacitate de stocare 4 kg / Agent refrigerant R290 / Temperatura ambianta +43 de grade Celsius / Structura din inox, izolatie din poliuretan / Dimensiuni 35,5×43,5×59 cm / Greutate 27,5 kg / kW electric 0.4;

Masina de gheata, 130 kg in 24 de ore – BAA0046W

Sistem de racire cu apa / Capacitate de stocare 65 kg / Agent refrigerant R290 (460 g) / Consum de apa 15,3 litri per kg / Temperatura ambianta +43 de grade Celsius / Dimensiuni 84x74x108,6 cm / Greutate 102 kg / kW electric 1.25;

Masina de gheata, 300 kg in 24 de ore – BAA0034

Sistem de racire cu aer / Agent refrigerant R290 (1.600 g) / Consum de apa 2,6 litri per kg / Temperatura ambianta +43 de grade Celsius / Dimensiuni 125x58x84,8 cm / Greutate 162 kg / kW electric 2.6.

Aceste echipamente HoReCa vin insotite de trei tipuri de garantii: Base Care – inclusa in pret, Performance Care – 390 de lei si Premium Care – 700 de lei, fiecare cu beneficiile sale (precum montaj, piese de schimb, manopera, revizie anuala, training de utilizare, interventie in 48-72 de ore etc.). Astfel, aveti garantia unui produs care sa functioneze practic neintrerupt, satisfacandu-i chiar si pe cei mai insetati sau „infierbantati” dintre clientii dumneavoastra.

Cat despre pretul respectivelor echipamente HoReCa, el este de doar cateva mii de lei (sau maximum cateva zeci de mii de lei), unul redus comparativ cu performantele lor si, mai ales, cu durata lor de viata.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*