Luna Familiei și Prietenilor la JimJam

Cele trei seriale de desene animate care sunt vedetele lunii aprilie la JimJam se concentrează pe două teme importante pentru copii: legături de familie și relații de prietenie. Mai mult, în luna iepurașului, cele trei seriale au ca personaje principale iepurași simpatici.

Episoade din „Bing” sunt difuzate în fiecare zi, dimineața, la prânz și seara. Serialul este povestea unui iepuraș numit Bing, care are doar trei ani. Lui Bing îi place foarte mult să exploreze, să se dea în leagăn, să se joace cu blocuri de lemn și să admire un spectacol exploziv de artificii. Serialul surprinde energia debordantă, micile probleme, haosul, dar și entuziasmul care se manifestă atunci când ești o ființă care încă privește lumea cu prospețime.

Micuțul Bing este în grija unui alt iepuraș, Flop, și are parte de nenumărate aventuri alături de verișoara lui, Coco, în vârstă de 10 ani, Sula, o elefănțică în vârstă de 4 ani și cea mai bună prietenă a lui Bing, și Pando, un ursuleț panda în vârstă de doar 2 ani și jumătate. Alături de toți aceștia, cei mici pot să învețe moduri foarte diferite, dar blânde de a se uita cu mai multă atenție la lumea din jurul lor.

Urmează episoade îndrăgite și apoi episoade noi din „Simon”, zilnic. „Simon” este un serial animat francez, bazat pe cărțile scrise de Stéphanie Blake. Personajul principal este un iepuraș numit Simon, care locuiește alături de părinții săi, Andre și Eva, dar și alături de frățiorul lui, Gaspard, și un pisic portocaliu numit Milou. Cu toții au parte de nenumărate aventuri, care implică nenumărate lucruri din viața de copil: o zi la plajă, peripeții legate de pisică, vizite la dentist sau înghețul din timpul iernii. 

Al treilea serial-vedetă în aprilie este „Ghici cât de mult te iubesc”, difuzat în fiecare zi, dimineața, la prânz și seara. Acest desen animat este povestea a doi iepurași, tată și fiu, și a felului în care aceștia se raportează la cel mai important lucru din lume: iubirea. Seria animată este o adaptare a cărții pentru copii cu același nume, scrisă de britanicul Sam McBratney.

Cei doi iepurași se întreabă mereu: „ghici cât de mult te iubesc?” și apoi își răspund unul altuia – concluzia fiind că se iubesc enorm și din ce în ce mai mult. Serialul arată simplitatea și căldura iubirii necondiționate din familie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*