Linked Culture 2021

Foto: timisplus.ro

Conferința de Management și Marketing Cultural „Linked Culture” va avea loc în Timișoara, în perioada 27-28 mai. De această dată, pentru că unele restricții au fost eliminate, evenimentul se va desfășura la Consiliul Județean Timiș.

În cele două zile dedicate evenimentului, participanții vor avea parte, în cele 8 ore rezervate, de prezentări, dezbateri și master class. Temele abordate vor fi management, marketing, relații publice, strângeri de fonduri, producție, publishing, afiliere la rețele naționale și internaționale. Toate discuțiile se vor axa pe renașterea culturală pregătită pentru anul 2023.

Efectele pozitive ale anului 2023 se vor simți pe o perioadă lungă de timp, programul Capitală Culturală fiind un bun exercițiu pentru toți cei implicați, o șansă imensă de perfecționare în managementul și marketingul cultural. Vom câștiga mult mai mult decât un public numeros și divers, vom câștiga experiență, fie că vorbim de autorități, ONG-uri, asociații sau oameni de cultură independenți. Cel mai important este drumul până în 2023, cât de mult vom acumula până la acel moment. Astfel, nu am putut decât să răspundem pozitiv invitației de a fi co-organizatori, fiind o onoare pentru noi să ne alăturăm evenimentului”, a transmis Alin Nica, președintele CJT, pentru timisplus.ro.

La eveniment sunt așteptați administrațiile locale, oameni creativi și întreprinzători, manageri culturali, artiști, reprezentanți ai instituțiilor culturale naționale și din zona centrală și de vest a țării.

Suntem foarte recunoscători pentru mâna întinsă oferită de Consiliul Județean Timiș. Acest eveniment s-a născut din dorința de a oferi operatorilor culturali din Timișoara și din regiune o platformă în care să aibă acces la profesioniști practicieni ai managementului și marketingului cultural, iar deschiderea CJ Timiș ne arată că Linked Culture a devenit eveniment de interes public, validat și sprijinit de administrația județului. E o șansă nesperată, pe care intenționăm s-o valorificăm la maximum”, a transmis organizatorul evenimentului, Oltea Zambori.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*