La mulți ani, Radio Timișoara!

Foto: Facebook, Radio Timișoara

Astăzi este o zi importantă pentru Radio Timișoara! Postul de radio împlinește 66 de ani de la prima emisiune live. Radio România Timișoara este postul regional al Societății Române de Radiodifuziune și are cea mai bună acoperire din zona de vest a ţării. Postul transmite ştiri, reportaje, interviuri, transmisiuni de la evenimente din toate domeniile de interes.

Prima emisiune live a fost difuzată pe data de 5 mai 1955, dar postul de radio a devenit mult mai cunoscut în decembrie 1989, odată cu Revoluţia, atunci când toate posturile regionale din țară au luat o pauză de 5 ani.

Radio Timişoara acoperă pe unde medii zona de vest a ţării, fiind recepționat în judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin, Bihor şi Hunedoara, dar și în regiunile limitrofe din Ungaria și Serbia. Se aude și pe FM la Timișoara, Arad, Petroșani și Făget și în zonele din jurul acestor orașe, inclusiv pe valea Mureșului și a Jiului, dar și prin internet, la www.radiotimisoara.ro sau folosind aplicația Android”, au afirmat reprezentanții Radio Timișoara.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*