Johnny Depp, Bruce Willis și John Travolta sunt vedetele filmelor lunii ianuarie, la Filmcafe

Nume mari de la Hollywood, acțiune explozivă și subiecte provocatoare: acestea sunt ingredientele principale ale filmelor lunii ianuarie la Filmcafe.

Miercuri, 24 ianuarie, de la ora 22:25, Jean-Claude Van Damme este ghidul tău în lumea bandelor din Washington DC, în filmul „Prizonieri în cartier”. Filmul spune povestea lui Lucas, un băiat de 14 ani, care a fost sedus de stilul de viață al gangsterilor și care începe să lucreze pentru un dealer periculos. Faimosul erou de acțiune Van Damme este Daniel, un veteran al războiului din Afganistan, care-l ajută pe Lucas să-și salveze fratele, Miguel, de Rincon (David Castañeda), un lord al drogurilor nemilos. Daniel a venit în cartierul periculos pentru a-și îndeplini o veche promisiune. Daniel îi poate proteja… și mai ales le poate curăța cartierul.

Duminică, 28 ianuarie, de la ora 22:00, Filmcafe a programat un film memorabil, despre un criminal în serie cu un scop cu totul și cu totul sinistru: „Parfumul: Povestea unei crime”. Adaptare a romanului faimos scris de Patrick Suskind și regizat de germanul Tom Tykwer, filmul de epocă e o privire fascinantă asupra unui monstru care activează în Franța anului 1744. Grenouille (Ben Whishaw) este pasionat de mirosuri și vrea să creeze cel mai fermecător parfum din istorie – furând ingredientele de la tinere fete. Primul său profesor este un parfumier interpretat de Dustin Hoffman.

Luni, 29 ianuarie, de la ora 22:00, Bruce Willis și John Travolta se reunesc pe marile ecrane pentru prima oară după „Pulp Fiction”, în filmul de acțiune explozivă „Paradise City”. Eroul principal al filmului este Ryan Swan, interpretat de Blake Jenner. Ryan caută să se răzbune pe capul mafiot Buckley (Travolta) pentru uciderea tatălui său, Ian Swan (Willis), un vânător de recompense. Tânărul trebuie să se lupte cu întregul ecosistem criminal de pe insula hawaiiană Maui pentru a ajunge la Buckley și a-l face să plătească pentru viața tatălui său. El are ca aliat doar un detectiv local.

Marți, 30 ianuarie, de la ora 20:00, Filmcafe a programat „A noua poartă”, un thriller regizat de Roman Polanski, cu Johnny Depp, Lena Olin și Emmanuelle Seigner în rolurile principale. Depp este Dean Corso, un dealer de cărți vechi și manuscrise rare, care este implicat fără să-și dea seama, într-un fel de pact cu diavolul. Acesta este angajat de Boris Balkan (Frank Langella), un savant demonolog, să găsească un manual de invocații satanice din secolul al 17-lea. Anticarul pleacă într-un periplu prin Europa și în cele din urmă găsește cartea. Însă, până să-și dea seama, Corso intră în horă cu dracul și îi va fi greu să nu se ardă în timpul jocului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*