Început delicios de an la TV Paprika, cu inimitabilul Jamie Oliver

În prima lună a anului, petreceți fiecare seară geroasă, de luni până vineri, cu faimosul bucătar Jamie Oliver și trei emisiuni care aduc inspirație și arome îmbietoare în bucătărie.

Show-ul „Jamie: Pandemie în bucătărie” sau „Jamie: Keep Cooking and Carry On” este difuzat de luni până vineri, de la ora 21:00, dar și de la 11:45 și 01:00, în reluare. Această serie este una specială, pentru că a fost filmată la începutul pandemiei. Jamie ne arată cum să folosim ingredientele din cămară la care poate nici nu gândim, dar și ingredientele de bază rămase în congelator, într-o perioadă în care e mai complicat să mergi la magazin atunci când îți dai seama că-ți lipsește un ingredient. Fiecare episod prezintă două rețete delicioase, iar Jamie ne încurajează să continuăm.

Emisiunea „Gătește simplu cu Jamie” este difuzată de luni până vineri, seara, de la orele 21:30 și 22:00, dar și în reluare în fiecare zi de la 12:15 și 12:45. În același stil lejer, plin de căldură și cu explicații pe înțelesul tuturor, indiferent de nivelul de măiestrie în bucătărie, Jamie Oliver prezintă mâncăruri apetisante, dar mereu și simple și pline de creativitate. Bucătarul abordează orice ocazie pentru care ar trebui gătită mâncarea – de la cină rapidă și gustoasă pentru copii, mese care pot fi gătite în prealabil în cantități mari, dar și bucate speciale pentru momente la fel de speciale, precum întâlniri romantice, reuniuni de familie sau seri lejere petrecute cu prietenii.

La finalul lui ianuarie, luni, pe 31, la TV Paprika începe „Jamie Oliver gătește în 30 de minute”, emisiune difuzată seara, de la ora 21:00, și în reluare de la 11:45. Cine nu vrea să afle cum să prepare cina pentru o familie întreagă în doar 30 de minute? Ingredientele folosite de Jamie sunt proaspete, iar rețetele sunt cu adevărat relaxante. Cu asemenea idei, timpul petrecut în familie e și mai plăcut, dar și mai abundent.

Jamie Oliver are 46 de ani și este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți bucătari din lume. A lansat nenumărate cărți de bucate, a deschis mai mult restaurante în lume și a fost gazda a deja zeci de show-uri de televiziune în care-și aduce viziunea pentru bucate simple, dar gustoase pentru un public foarte larg.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*