Încep lucrările pe Calea Bogdăneștilor

Foto: Facebook

Dominic Fritz, primarul Municipiului Timișoara, a anunțat astăzi că vor începe lucrările de reabilitare pe Calea Bogdăneștilor. În urma consultărilor, administrația a adus câteva modificări proiectului: trotuare și piste de bicicliști mai late, iar funcționarii din cadrul Primăriei vor trebui să salveze arborii valoroși aflați pe această stradă.

Începem lucrările pe Bogdăneștilor, cel mai mare șantier din acest început de an și care va schimba total aspectul zonei. Nu vă ascund că au fost probleme cu proiectul, în special legate de lățimea trotuarelor și a pistelor de biciclete, care erau extrem de mici și din cauza cărora riscam să pierdem finanțarea europeană. Dar toate acestea au fost depășite acum. Trotuarele au fost lățite, la fel și pistele de biciclete, care acum respectă standardul de 1,5 m lățime. Iar șantierul a putut să înceapă fără probleme”, a afirmat astăzi Dominic Fritz.

Contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pe Calea Bogdăneștilor a fost semnat în anul 2020 și ar trebui să fie gata până în vara anului 2023, atunci când Timișoara va deveni Capitală Culturală.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*