`Healing Hands: proiectele uimitoare care stau (și) în mâinile tale

uleiuri esentiale doTerra
uleiuri esentiale doTerra, healing hands

“Știai că doTERRA provine din limba latină și înseamnă darul pământului? Vorba veche potrivit căreia „dar din dar se face RAI” pare să stea la baza deciziei companiei doTERRA de a duce darul pământului mai departe, prin proiectul mâini vindecătoare sau Healing Hands.”

Co-Impact Sourcing și Fundația Healing Hands

Proiectele din cadrul doTERRA Healing Hands se bazează pe un element central – generozitatea, datorită faptului că acestea aduc vindecare și speranță în lume de peste 10 ani, oferind comunităților de pe plan mondial instrumentele necesare pentru a se autoîntreține. De la microcreditare, la acces la servicii medicale, educație, salubritate și apă curată și până la combaterea traficului sexual de minori, doTERRA Healing Hands dă oamenilor oportunitatea să își construiască o viață mai bună. Cum face asta? doTERRA suportă toate costurile administrative indirecte aferente acestor proiecte uimitoare, asigurându-se că toate donațiile ajung în procent de 100% direct la oamenii care beneficiază de ajutor.

Pe langă uleiurile esențiale doTERRA, compania mai deține o componentă de bază – Co-Impact Sourcing. Scopul principal al acesteia este de a produce o schimbare considerabilă în viața celor care au nevoie de ajutor. Dar ce înseamnă concret Co-Impact Sourcing și de ce este impresionant? Pentru a crea gama de uleiuri esențiale cu peste 100 tipuri și arome, doTERRA își aduce materiile prime din 47 de țări. Dintre acestea, 23 sunt țări în curs de dezvoltare, unde oamenii nu se pot bucura de un trai decent. În aceste cazuri, dar și în multe cazuri din țările dezvoltate, nevoia de uleiuri esențiale a doTERRA dă șansa comunităților la dezvoltare și evoluție. Această inițiativă poartă denumirea de Co-Impact Sourcing, prin care:

  1. se dezvoltă parteneriate pe termen lung cu localnicii, cu avantaje pentru ambele părți.
  2. se contribuie la furnizarea resurselor și a educației necesare pentru dezvoltarea și uneori crearea economiei din comunitățile respective.
  3. se creează noi locuri de muncă, pentru a satisface necesarul de uleiuri esențiale de pe o piață in continuă creștere.
  4. se achiziționează utilaje agricole și de distilerie, precum și formarea necesară obtinerii unui produs de calitate superioară, fermierilor si culegatorilor locali.
  5. se asigură o remunerație echitabilă și plătită la timp, fermierilor și deținătorilor de distilerii locale.
  6. se încheie contracte de exclusivitate cu multe cooperative locale de uleiuri esențiale.

Organizația caritabilă a companiei doTERRA, Healing Hands Foundation™, joacă, de asemenea, un rol important în componenta Co-Impact Sourcing. Fundația Healing Hands vine în ajutorul acestor comunități prin oferirea șansei la educație, construirea de școli și eforturi de a asigura satisfacerea unor nevoi de bază, cum ar fi apa potabilă și infrastructura necesară. 

De-a lungul acestui proces, angajamentul doTERRA a rămas același – de a schimba vieți în întreaga lume, prin darul prețios al uleiurilor esențiale. doTERRA ajută acum mii de femei și bărbați din Somalia, care sunt plătiți corect pentru munca lor și sunt învățați cum să protejeze speciile de Boswelia pe termen lung. 

Proiecte susținute de organizația doTERRA Healing Hands în România

Acum poți să te alături și tu, întrucât din 2020 doTERRA Healing Hands sprijină proiecte și în România! 

Îți prezentăm câteva dintre proiectele principale în care chiar tu poți face diferanța: “O2_Oxigenacasa Susținem nevoia de terapie cu oxigen”, un proiect al Asociației Dental Friendship, susține pacienții a căror viață depinde de oxigen, atât în spitalele din Târgu Mureș cât și acasă, asigurând gratuit aparate de oxigen, ventilatoare non-invazive și pulsoximetre și decongestionând astfel spitalele. 

Un alt proiect, la fel de important, este “Împreună susținem visul fiecărui copil!“ derulat în parteneriat cu Parohia Orodoxă prin care se dorește micșoararea ratei de abandon școlar la nivel național. Din păcate, mulți copiii nu au posibilitățile materiale care să le permită să facă față condițiilor actuale pe care pandemia ni le-a impus tuturor: școala on-line. 

Prin acest proiect cu finalitate in luna decembrie, vor fi achiziționate 100 de tablete școlare pentru copiii a căror familii se află în dificultate. Pentru că, fiecare copil are dreptul să lupte pentru propriul vis. Însă acest vis trebuie susținut de educație și de proiecte generoase precum doTERRA Healing Hands.


doTERRA este despre oameni și cu ajutorul tău reușim să schimbăm lumea, picatură cu picatură, om cu om, comunitate cu comunitate, pas cu pas. doTERRA a susținut financiar și strângerea de fonduri pentru Fundația Pas cu Pas și proiectul lor “Atelierul Familiei”. Fondurile sunt folosite pentru lucrări de finisaje și amenajări la Atelierul Familiei, o fermă situată în localitatea Borșa din județul Cluj. Ferma Atelierul Familiei este un loc unde, intr-o atmosferă caldă si primitoare, copii institutionalizați din Cluj si Bistrița Năsăud pot participa la cursuri de orientale profesională și pot deprinde abilități noi care să-i ajute să-și găsească drumul in viață. Aici, lucrând cot la cot cu voluntarii si membrii comunității, acești copii au ocazia să experimenteze relații profunde și să înțeleagă valoarea muncii. Beneficiarii sunt peste 300 de copii instituționalizați din Cluj și Bistrița, a căror viață putem să o schimbăm împreună!


Un alt proiect este “SOS Satele Copiilor” prin care se sprijină 6 copii din casa SOS Cisnădie, inițiativă susținută de Ana Maria Ionescu și Elena Ioana Doandesi. Asociatia Bila și Ustina derulează proiectul prin care se oferă copiilor din mediul rural echipamentul necesar pentru a facilita participarea la orele online.

Cum poți obține susținere pentru proiectul tău

Împreună putem face mult bine !!! Dacă ai deja propriul tău cont pe site-ul doTERRA și ești Wellness Advocate, doTERRA te împuternicește să iei inițiativa în comunitatea ta în 4 pași simpli:

1. Discută cu asociația sau ONG-ul pe care vrei să îl ajuți; implică și liderul tău Diamond doTERRA.

2. Aplică direct pe site pentru Matching Project, pe baza propriului tău cont doTERRA
3. Organizează o campanie de strângere de fonduri și doTERRA dublează suma, până la 15,000 EUR
Detalii găsești aici.
4. Desfășoară proiectul inițiat și ajută lumea să fie mai bună.

Mult succes!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*