Geci groase, geci de iarnă la modă în acest sezon

Astăzi, moda bărbaților este diversă și face posibil ca orice bărbat să fie stilat. În perioada rece, gecile groase predomină în garderoba bărbătească. Este mai ușor să formezi imagini de neuitat și să arăți actual atunci când cunoști tendințele în modă la geci groase. Versiunile la modă sunt modele scurte, până la jumătatea coapsei și până la genunchi. Gecile groase pentru bărbați la modă, spre deosebire de modelele demi-sezon, sunt mai groase și mai călduroase. Produsele pentru sezonul rece și ploios sau cu ninsori, sunt croite din țesături impermeabile, libere și care mențin căldura. Astăzi, nu este greu să găsești geci groase. Pentru climatele temperate, unde vremea este imprevizibilă și ploile bruște pot alterna cu zăpadă rece și vânt, este necesar să alegi modele cu glugă detașabilă. Acest element va face posibil să umbli fără umbrelă și să nu te uzi. O geacă groasă pentru bărbați la modă ar trebui să stea liber dacă e mai cald afară și să o poți închide dacă este necesar.

Geci groase – Caracteristici

Pentru tineri, există modele frumoase de geci groase sport din material bolognez în diferite culori și nuanțe. Tweed se va potrivi bărbaților maturi, subliniindu-le statutul, iar datorită materialului moale va oferi o senzație de confort. Produsele din microfibră, au un material de înaltă calitate și de încredere și se potrivesc universal pentru orice vârstă. De asemenea, au multe buzunare și acest lucru este plăcut bărbaților. Buzunarele interioare sunt tipice pentru modelele de geci groase tradiționale, dar și pentru modelele mai noi. În colecțiile de îmbrăcăminte exterioară călduroasă, un aspect elegant este combinat cu caracterul practic și funcționalitatea. 

Și orice bărbat va putea alege haine în conformitate cu gustul și stilul său. Gecile groase largi sunt încă la modă de mai mult de un sezon. Produsele care arată cu câteva mărimi mai mari arată grozav cu haine care se potrivesc perfect. Este comod să mergi în geci groase libere pe lângă corp, deoarece poți purta pe dedesubt pulovere groase și pulovere subțiri, sau chiar ținute business. Geaca groasă bărbătească la moda cu o croială liberă de toamna poate fi găsită în diferite nuanţe, matlasată cu o izolaţie nu foarte groasă, umflată etc. În sezonul rece  țesături moderne, impermeabile și rezistente la vânt, arată relevant.

Geci de iarnă călduroase și la modă

Gecile groase de iarnă din puf sunt printre cele mai populare și practice vestimentații de iarnă pentru fiecare zi. Pentru a adăuga puțină noutate, astfel de modele sunt cusute cu un guler voluminos și o glugă cu blană sau cu guler de blană, iar pentru realizarea lor se folosesc materiale de diferite culori. Gecile de iarnă diferă în funcție de funcționalitate, potrivire lejeră, diverse culori. Pe stradă, această îmbrăcăminte  arată destul de armonios, și prin urmare, și-a câștigat statutul casual.

Geci groase de iarnă – Elemente decorative

Îmbrăcămintea exterioară pentru bărbați este de obicei minimalistă, în timp ce gecile populare pentru bărbați pentru sezonul de toamnă-primăvară sunt realizate în variante tradiționale. Gecile de iarnă pentru bărbați nu se remarcă prin decorul lor spectaculos, dar câștigă popularitate prin laconismul și materialul de înaltă calitate. Cea mai mare tendință, sunt elementele adăugate la gecile de iarnă pentru bărbați, adică buzunare mari cu platcă. Acest lucru este destul de practic, deoarece poți pune o mulțime de lucruri mici, chei sau un portofel, și de asemenea, îți poți încălzi mâinile în ele. Aderând la tendința blănurilor, modelele de geci de iarnă sunt decorate cu un guler de blană. Nuanța blănii poate fi complet diferită, nu neapărat în culoarea naturală. Creatorii de modă prezintă o gamă de modele cu gulere spectaculoase.  Mai mult decât atât, multe dintre gecile de iarnă sunt unisex și arată interesante, atrăgătoare și originale. Pentru femei, tendințele sunt în culori aprinse, cu imprimeu sau austere cu glugă de blană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.