Filip Petcu, noul director interimar al Muzeului Național de Artă Timișoara

Începând de marți, 11 mai, Muzeul Național de Artă Timișoara are un nou director interimar. Postul va fi ocupat temporar de Filip Petcu, până în momentul în care se va organiza concursul pentru postul de manager.

Noul director interimar are o experiență profesională de 13 ani, timp în care a urmat mai multe cursuri și stagii de perfecționare în specialitate în țară și străinătate. În momentul actual, Filip Petcu este Lect. Univ. Dr. la Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara și are calitatea de membru fondator și director al CR-CERC – Centrul Regional de Cercetare și Expertiză în Restaurare și Conservare, din cadrul aceleiași facultăți. Munca sa în acest domeniu a fost răsplătită, drept urmare are dublă acreditare ca expert din partea Ministerului Culturii.

În perioada în care se pregătește documentația pentru organizarea concursului de ocupare a funcției de manager definitiv, principala sarcină a conducerii interimare este asigurarea unui cadru optim pentru buna funcționare a instituției”, a fost declarația noului director interimar, Filip Petcu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *