Facultatea de Drept din Timișoara, în etapa finală a concursului „European Human Rights Moot Court Competition”

Foto: Facebook

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara s-a calificat în etapa finală a concursului „European Human Rights Moot Court Competition”.

Este vorba despre un concurs internațional care se află la ediția a IX-a și este organizat de către Elsa Internațional, în cooperare cu Consiliul Europei, Curtea Europeană a Drepturilor Omului și European Human Rights Association. Tema acestuia are la bază drepturile omului. În etapa finală, unde se află și echipa timișoreană, participanții trebuie să prezinte argumentele părților dintr-o cauză vizând dreptul la respectarea vieții private.

„Științele juridice oferă un amplu cadru al competitivității și performanțelor notabile. Echipa de studenți ai Facultății de Drept din UVT, care participă la competiția europeană European Human Rights Moot Court Competition merită încurajările și felicitările noastre nu doar pentru că obține, din nou, rezultate notabile într-un concurs de elită, ci și pentru că este un promotor al brandului UVT în spațiul public, ca model al performanței internaționale.”, afirma rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*