Eliberarea energiei feminine – Iată de ce nu îți poți accesa energia feminină!

         Energia feminină este un element esențial în viața oricărei femei. Este acea energie care te umple de viață, care te face să te simți bine în propria piele și care te transformă într-un om împlinit în fiecare zi. Din nefericire, multe femei nu își pot accesa energia feminină, mai ales pentru că nu știu exact ce este aceasta și cum ar trebui ea gestionată.

         Adevărul este că există multe povești despre acest tip de energie și nu toate sunt valide. Ajungi să cauți un anumit sentiment sau o anumită senzație în procesul tău de eliberare a energiei feminine, dar nu găsești nimic concret. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru că ai început căutarea de unde nu trebuia. Bine că nu e niciodată prea târziu!

Iată de ce nu îți poți accesa energia feminină și cu ai putea să o eliberezi de fapt:

Poți confunda ușor energia feminină

         De multe ori, energia feminină este confundată cu stări emoționale sau psihice care nu rezonează neapărat cu tine. Această energie nu se rezumă la a fi mai delicată sau mai senzuală și nimic mai mult. Fiecare femeie deține această energie și poate avea numeroase beneficii în urma eliberării sale. Ce contează cel mai mult este să îți dai seama că energia feminină are o frecvență unică pentru fiecare persoană în parte și este, de fapt, întoarcerea la tine însăți. Dacă ajungi să te apropii mai mult de sinele tău, vei reuși să rezonezi cu propria ta energie feminină.

Stereotipurile care te blochează

         Un motiv comun pentru care femeile nu reușesc să își acceseze energia feminină este pentru că se încurcă în stereotipuri. De cele mai multe ori cauți un sentiment anume, așa cum îl descriu alții, dar este posibil să cauți acul în carul cu fân. Caută să practici activități care să te pună în contact cu moția și corpul tău. Dacă vrei să te ocupi de asta cu adevărat, angajează-te la studio-ul de videochat Gloria și vei vedea o perspectivă nouă asupra acestui aspect. Pe lângă faptul că te vei putea susține financiar, vei reuși să te conectezi cu energia ta feminină mai rapid.

Cum îți poți accesa mai ușor energia feminină

         Acum că știi toate aceste detalii, ai un punct bun de plecare pentru a-ți accesa mai ușor energia feminină. În esență, această conexiune cu propriul corp și cu emoțiile tale înseamnă, de fapt, a fi mai prezentă. Pentru a realiza acest lucru, un exercițiu foarte bun este meditația. Câteva minute pe zi vor face minuni. Un alt lucru pe care îl poți face este să mergi la cursuri de yoga sau de pilates, poate chiar la unele specializate pe acest proces de redescoperire a propriei energii.

         În consecință, nu îți poți accesa energia feminină până nu înțelegi exact în ce constă aceasta și care este frecvența ta personală. Din momentul în care te vei îndepărta de stereotipurile toxice legate de energia feminină și te vei concentra pe activitățile potrivite pentru tine, îți va fi mult mai ușor să o eliberezi, pentru a te bucura de viață cu adevărat.

Sursa foto: unsplash.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*