De ce teava rotunda trasa la Mesteru Manole este atat de buna pentru constructii?

Teava rotunda trasa este perfecta deoarece nu are suduri

Teava rotunda trasa este ideala pentru o varietate de scopuri, cum ar fi:

  • Simetrie perfecta
  • Rezistenta ridicata la sarcini grele
  • Lipsesc imbinarile de lipit
  • Rezistenta ridicata la sarcini grele

La Mesteru Manole veti gasi teava rotunda trasa cel mai des folosite la fabricarea diverselor structuri metalice precum si la transportul fluidelor sub presiune. (gaz, apa etc.)

Unul dintre principalele avantaje ale materialului – teava rotunda trasa este capacitatea sa de a rezista la presiuni mari.

teava rotunda trasa

Teava rotunda trasa este rezistenta pe toata lungimea sa deoarece nu are suduri si nu poate ceda la presiune. In plus, faptul ca nu are suduri ajuta la efectuarea unor calcule precise de presiune, deoarece calitatea sudurii nu mai trebuie luata in considerare.

Desi pretul tevii rotunde trase este uneori mai mare decat cel al tevii sudate, acest lucru este compensat de capacitatea sa de presiune crescuta. Acest aspect este un avantaj, deoarece pot fi folosite tuburi rotunde trase mai subtiri si mai usoare, rezultand in cele din urma costuri reduse.

Tot pentru ca nu are suduri, tubul rotund tras are o sectiune transversala perfect rotunda. Toate aceste avantaje fac din tubul rotund trasat materialul de alegere pentru o gama larga de aplicatii, cum ar fi: constructii de nave, conducte, platforme petroliere, elemente cu presiune.

Poate fi folosit si in domeniul constructiilor metalice, ca element structural, unde se cere o rezistenta excelenta.

Un alt avantaj important este ca materialul se comporta foarte bine in conditii dure, ceea ce inseamna ca poate fi folosit in medii cu temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute.

Pe site-ul www.mesterumanole.ro se gaseste teava rotunda trasa la un super pret. Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii ce ofera o gama foarte variata de produse la preturi foarte bune. Pentru informatii suplimentare sau cereri de oferta se poate apela numarul de telefon 0741 238 406 sau se poate trimite un email la [email protected].

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*