De ce poartă femeile inele placate cu aur cu zirconia? Top 3 motive

saratremo.ro

Bijuteriile joacă un rol esențial în viața fiecărei femei, întrucât reprezintă o metodă inedită de a exprima personalitatea. Fie că obișnuiești să oferi cadouri de acest tip femeilor din viața ta sau optezi pentru orice altă recomandare, este de la sine înțeles faptul că stă în responsabilitatea noastră să înțelegem de ce femeile poartă anumite tipuri de bijuterii. În această categorie intră și inele placate cu aur cu zirconia, care sunt deosebite și ies în evidență datorită aspectului lor inedit. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, am expus, pe parcursul rândurilor următoare, toate informațiile de care ai nevoie!

  1. Bijuteriile placate cu aur au un preț mai accesibil

Nu este întocmai un secret faptul că bijuteriile din aur au un preț destul de piperat, motiv pentru care nu toată lumea și le permite. O soluție pretabilă la această problemă a apărut odată cu bijuteriile placate cu aur, care sunt și mult mai flexibile și ușor de purtat. Spunem acest lucru datorită faptului că există o gamă mult mai variată de modele de bijuterii placate cu aur, în comparație cu cele realizate din aur pur. Tocmai din acest motiv, este de așteptat ca majoritatea femeilor să poarte bijuterii placate cu aur, în pofida oricărui alt material.

  • Bijuteriile placate cu aur oferă o siguranță mai mare

În cazul în care obișnuiești să porți bijuterii, cu siguranță că te-ai confruntat cu problema pierderii acestora. În cazul în care porți bijuterii cu aur cu zirconia, este de așteptat ca, în cazul în care ajungi să le pierzi, să nu le simți la fel de puternică pierderea ca fiind un regret pe viață. Mai mult decât atât, le vei putea înlocui oricând îți dorești, întrucât modelele sunt mult mai variate, iar prețul este unul mult mai accesibil.

  • Bijuteriile cu zirconia sunt extrem de frumoase

Din punct de vedere tehnic, inelele placate cu aur cu zirconia sunt cele care prezintă o piatră care a fost obținută în laborator, în urma unui proces îndelungat de topire a pudrei de zirconiu în combinație cu dioxidul de zirconiu. La ora actuală, zirconia mai poartă numele și de diamant sintetic și reușește să îmbunătățească aspectul oricărei bijuterii. De asemenea, ori de câte ori alegi o bijuterie pe termen lung, te asiguri că achiziționezi un model demn de a fi purtat din generație în generație.

Inelele placate cu aur cu zirconia reușesc să înfrumusețeze orice ținută, în special în cazul femeilor!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*