Cursă nebună pe străzile din Timișoara

Foto: News.ro

Un echipaj de poliție din Timișoara a avut parte sâmbătă, 17 aprilie, de o cursă în stilul Fast and Furious. Goana nebună a început pe Calea Șagului, după ce polițiștii i-au făcut semn șoferului să tragă pe dreapta pentru un control.

Tânărul nu a ținut cont de indicații și a călcat accelerația. Echipajul de poliție s-a văzut nevoit să se urce în autospecială și să pornească pe urmele lui.

În momentul în care au ajuns pe strada Constantin Silvestri, din zona Freidorf, mașina a ajuns pe spațiul verde de pe malul canalului Bega. Șoferul și pasagerul din dreapta au ieșit din mașină și au sărit în apă. Au înotat până pe celălalt mal în încercarea disperată de a scăpa de urmărirea agenților de la Secția 3. Norocul nu a fost de partea lor. Ajunși la capăt, s-au trezit că îi așteptau un alt echipaj de poliție, de la Secția 4. Oamenii legii i-au imobilizat și au cerut ajutorul medicilor de la Ambulanță pentru a le acorda îngrijiri medicale.

„In urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul care se afla la volanul autoturismului are 20 de ani și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*