Curiozitati despre un amanet telefoane

Se intampla sa te afli in situatia de a avea nevoie de o suma de bani pentru a rezolva o urgenta financiara si sa fie nevoie sa vizitezi un amanet. Multi dintre noi trecem printr-o astfel de perioada la un moment dat. Ai in campul vizual telefonul mobil pentru a face rost de suma de bani dorita? Daca esti in cautarea unui amanet telefoane Bucuresti ai luat o decizie potrivita. Poti sa oferi smartphone-ul imprumut si sa obtii pe loc suma dorita. Amanet telefoane vine in ajutorul tau simplu, rapid si sigur.

Cum pot obtine un imprumut de la casele de amanet si ce acte sunt necesare?

Amanetul ofera imprumuturi rapide in lei, doar in baza unor garantii reale, care sunt in proprietatea celui care doreste sa obtina un imprumut. Important este ca bunul pe care il detii sa fie unul de valoare. Pentru intocmirea actelor si a tuturor formalitatilor, trebuie sa ai asupra ta cartea de identitate (obligatoriu) si actele care sa dovedeasca faptul ca esti proprietarul acelui bun (optional). Operatiunea o poti face si online, daca soliciti un imprumut la domiciliu.

Care este diferenta dintre amanet si vanzare?

Pentru vanzare, se intocmeste un contract pe 1 zi, iar pretul oferit este mai mare. Pentru amanet, se intocmeste un contract pentru o perioada mai mare de timp, pretul fiind mai mic, dar existand posibilitatea recuperarii obiectului amanetat.

Poate ridica altcineva obiectul amanetat de mine?

In afara de titularul contractului, obiectul mai poate fi ridicat si de catre un imputernicit desemnat de titular. Toate aceste detalii se stabilesc in momentul intocmirii contractului dintre client si casa de amanet.

Bunurile lasate amanet isi vor pastra starea de dinaintea amanetarii?

Casele de amanet sunt obligate de stat sa pastreze in cele mai bune si sigure conditii bunurile lasate amanet. Ele sunt supravegheate cu o camera video si tinute intr-un loc perfect securizat. Bunurile lasate amanet nu isi vor modifica forma, structura sau ale proprietati, deoarece acestea nu vor fi folosite de catre altcineva si vor fi doar depozitate pana la restituirea imprumutului de catre client.

Ce pret pot obtine pe un telefon la amanet?

Amanetul de telefoane implica preturi variate in functie de o serie de caracteristici ale smartphone-ului. Conteaza cat de nou este, conditia acestuia, dar si daca vine cu setul complet de accesorii. Prin urmare, daca are toate piesele care sunt incluse in cutia originala, atunci valoarea telefonului va creste si deci suma obtinuta va fi mai mare. Exista de asemenea branduri de smartphone-uri care sunt mai cautate, astfel le creste valoarea, de exemplu telefoanele iPhone.

La un amanet telefoane, primesti banii de care ai nevoie in timp util, fara energie consumata inutil. Vei obtine o evaluare corecta si oportunitatea unui imprumut in conditii avantajoase. Mai mult, poti cumpara sau vinde un telefon.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*