Cum să porți cu stil un hanorac? Modele diverse cu un cod reducere answear

A fost o vreme când un hanorac era ceva care marca instantaneu un tâlhar și asta era o greșeală generală care se făcea. Dar, dacă acest element de bază sportiv are potențialul de a trimite trecătorii direct pe cealaltă parte a străzii, încercăm să vă convingem că poate fi un articol de modă foarte interesant și foarte avantajos ca preț cu un cod promoțional answear ro.

Hanoracul a fost conceput pentru a menține căldură pentru cei ce practicau sport de performantaW. De atunci a fost adoptat de cultură hip-hop, patinatori, snowboarderi, tineri „furioși”, studenți etc.

Vă propunem câteva moduri de a purta hanoracul cu stil:

Ca parte a unei ținute cu haine suprapuse

Oricât de mult vom vorbi despre puterea hanoracului, nu credeți că a purta unul înseamnă doar să fiți la modă. Atunci când este utilizat că parte a unui look stratificat, hanoracul poate fi surprinzător de modest. Pentru a avea acest aspect, purtați un hanorac cu fermoar cu un tricou simplu alb, apoi adăugați un pardesiu sau o geacă, blugi subțiri și o pereche de pantofi sport.

Ca parte a unui look de sportiv

Datorită unor designeri de haine bărbătești inventivi, chiar dacă practicați un sport, nu veți riscă să arătați banal. S-au dus vremurile în care hanoracul era doar un obiect vestimentar supradimensionat, cu glugă. Materialele sunt mai moi și mai grele – un semn al unei calități mai bune a țesăturii , iar croiala este puțin mai pe corp.

Pentru o sesiune de alergare, combinați un hanorac negru cu pantaloni negri, pe corp și o pereche de pantofi sport din piele.

Sub o geacă de piele

O combinație dintre o geacă din piele și un hanorac este una dintre acele perechi cu rată de eșec redus care funcționează bine, orice ar fi la modă într-un sezon.

Hanoracele s-au îmbunătățit în ceea ce privește calitatea și croiala. Prin urmare, bărbații caută să investească în modele casual potrivite, bine realizate, care pot fi purtate în diverse situații. Fie că este vorba de sala de gimnastică sau că parte a unui look elegant.

Folosind o geacă din piele neagră și blugi negri sau indigo ca bază, experimentați cu hanorace în diferite culori sub îmbrăcămintea exterioară și combinați cu o pereche de cizme Chelsea din piele.

Pentru un plus de eleganță

Un hanorac combinat cu o pereche de blugi și pantofi sport este o ținută încercată și testată, care funcționează cu siguranță. Însă, dacă doriți să depășiți standardul, încercați să puneți un hanorac pe sub un costum pentru o ținută specială.

Imbrăcați-vă în costum, încercați un hanorac gri, cu un costum gri cărbune și alegeți pantofi sport albi în locul pantofilor de lucru obișnuiți.

Cu pantaloni la dungă

Pentru a amesteca stilul elegant și casual, un hanorac purtat cu o pereche de pantaloni eleganți este cel mai bun pariu.

Surprindeți acest aspect optând pentru un hanorac de culoare neutră, apoi adăugați o pereche de pantaloni și pantofi sport de lux.

Deși bărbații nu sunt înnebuniți după shopping, noi vă promitem că din doar câteva click-uri, vă găsiți ținuta ideală la un preț avantajos cu un cod reducere answear. Simplu ca bună ziua!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*