Cum să obții designul perfect pentru piscina de acasă?

Piscina de acasă este zona preferată a tuturor celor din familie, dar și a prietenilor, iar din punct de vedere al designului aceasta te ajută să creezi un spațiu deschis care să completeze în mod elegant restul curții, fiind în același timp un spațiu funcțional. O piscină în curte a fost întotdeauna de dorit pentru mișcare zilnică, distracție în familie, răcoare și relaxare, așa că este important să știi cum să proiectați corect o zonă de piscină.

Cele mai frumoase idei de piscine folosesc materiale atractive care se potrivesc arhitecturii unei case și caracteristicilor zonei locale. Acestea oferă zone de luat masa și de relaxare, includ zone verzi și au iluminat atmosferic pentru întâlnirile organizate după apusul soarelui. Iată câteva idei perfect pentru design piscină privată.

Alege dimensiunea potrivită

            Când proiectezi o zonă de piscină este vital să iei în considerare cât de mult spațiu necesită zona verde, piscina în sine, dar și barul sau terasa. Cât de mult mobilier va fi amplasat acolo? Ar trebui să includă scaune distincte, precum și o zonă de luat masa? Cât spațiu dorești să rezervi pentru circulație? Nu uita că ai nevoie de o margine destul de generoasă în jurul piscinei, asta pentru a evita ca gazonul să se deterioreze din cauza apei cu clor din piscină. Dacă iei în calcul toate aceste detalii tehnice, vei reuși să obții și designul dorit.

Alocă spațiu pentru o zonă umbrită

            Pergola oferă acea umbră binevenită pentru zonele de relaxare sau pentru cele de luat masa din apropierea piscinei, oferind un plus de confort pe tot parcursul zilei. Alege un acoperiș durabil și rezistent și poți să optezi și pentru umbrire pe lateral pentru zilele caniculare de vară. Zona cu umbră va deveni imediat un punct de întâlnire cu toți prietenii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*