Cum îți poți amenaja simplu și eficient dormitorul

Dintre toate încăperile existente în locuința noastră, dormitorul are un rol primordial. Acesta ne oferă spațiul necesar pentru a ne odihni și relaxa, respectiv pentru a ne încărca bateriile cu energie pentru o nouă zi. Tocmai de aceea, există o listă lungă de recomandări pe care specialiștii ne-o furnizează, astfel încât să ne putem îmbunătăți calitatea somnului și odihna pe timpul nopții. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, ne-am gândit să îți arătăm cum îți poți amenaja simplu și eficient dormitorul, astfel încât să ai parte de nopți odihnitoare la tine acasă!

  1. Optează pentru corpuri de iluminat de sol

Nu este un secret faptul că lumina și calitatea acesteia se reflectă în somnul de care ne putem bucura pe timpul nopții. Vorbim aici despre faptul că, atunci când alegi corpuri de iluminat, recomandarea noastră pentru tine este să te orientezi către cele care se poziționează pe sol. La rândul lor, acestea îți oferă o lumină caldă și difuză, nu foarte puternică însă extrem de bună pentru a citi ceva înainte de somn sau pentru a avea parte de puțină lumină în cameră, pentru atmosferă.

  1. Alege să folosești draperii închise la culoare și groase

A avea parte de un somn odihnitor și liniștit este o adevărată artă, iar pentru asta este extrem de important să optezi pentru draperii închise la culoare și groase. La rândul lor, acestea vor reuși să păstreze cu succes razele de lumină la distanță, pentru ca tu să ai parte de dimineți liniștite și târzii, în special la final de săptămână. Pentru a le putea găsi mai ușor, tot ceea ce trebuie să faci este să identifici secțiunea de accesorii și să cauți printre acestea modelele care se pretează cel mai bine dormitorului tău.

  1. Folosește cât mai puține printuri

Cel mai simplu și eficient mod de a reuși să faci față cu succes amenajărilor casei tale se rezumă la utilizarea unor nuanțe pastel, plăcute ochiului. De aceea, este important să utilizezi cât mai puține printuri, întrucât acestea pot afecta vederea noastră și chiar să ne facă să avem parte de un somn mai puțin odihnitor. Varianta ideală este să optezi către modelele care se pretează cel mai bine preferințelor tale, însă fără să iasă atât de mult în evidență.

Bucură-te de posibilitatea de a-ți amenaja simplu și eficient dormitorul, știind ce anume să eviți și spre ce să te orientezi!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*