Cum descoperi care sunt cele mai bune seriale pe care le poţi vedea

Sunt numeroase persoane care preferă să vadă oricând un serial în locul unui film, cu toate că în cazul primelor trebuie să investeşti un timp mult mai mare.

Dacă te numeri printre cei care preferă să vadă un serial în locul unui film, atunci ştii cât de important e să începi să vezi doar acele seriale care merită. Uneori e frustrant să începi să vezi un serial la care îţi vei da seama după câteva episoade că nu merită sau să ajungi la concluzia că mai bine începeai să vezi alte seriale care meritau mai mult.

Poţi diminua acest risc citind câteva sit-uri care oferă recenzii cu seriale de top. Cu toate că gusturile diferă şi ceea ce ţi se recomandă nu se potriveşte mereu cu ceea ce îţi place ţie dar cel puţin nu vei mai avea ca opţiuni seriale proaste.

O a doua metodă de a găsi seriale bune e să intri pe acele site-uri care le permit cititorilor să voteze sau să publice recenzii legate de serialele pe care le urmăresc. În felul acesta vei afla mai multe păreri despre serialul pe care intenţionezi să îl vezi înainte de a da play. Unul dintre aceste site-uri este IMDb.

De asemene, poţi ridica subiectul serialelor urmărite printre colegi sau prieteni. S-ar putea să ai o surpriză plăcută şi să primeşti recomandări pe care le vei aprecia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*