Cum alegi o pereche de cercei pentru un copil mic

Bijuteria Mataranga

Din ce în ce mai des vedem copii mici cu cercei. Cu toate acestea, există câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegi cercei de aur pentru copii. Din ce în ce mai mulți părinți pun cercei în urechile copiilor mici. De asemenea, cerceii sunt un cadou popular mai ales la botez. Cu toate acestea, se poate argumenta despre vârsta ideală pentru străpungerea urechii, că nu există o vârstă minimă oficială. De aceea, cerceii sunt un cadou popular pentru botez. 

Cercei aur copii – Ce să alegi?

Pentru copii, alege întotdeauna cercei din material nobil hipoalergenic și de înaltă calitate. Copilul tău ar trebui să poarte acești cercei în orice moment pentru a preveni astuparea găurilor. Prin urmare, părinții optează de obicei pentru modele de cercei care nu interferează cu joaca sau activitățile de zi cu zi. În plus, sunt ușor de atașat și vin în diferite forme și dimensiuni. Poți oferi copiilor cercei din aur fără ezitare. Aurul nu oxidează și rareori cauzează inflamații. De asemenea, cerceii din aur pentru copii mici nu sunt de obicei atât de mari, așa că valoarea lor nu este atât de costisitoare. Poți alege adesea dintre multe tipuri de modele frumoase. Aurul alb este culoarea cea mai aleasă pentru copii, deoarece este atemporală și se potrivește cu orice. În cazul cerceilor cu diamante, poți alege o dimensiune mai mică și mai subtilă pentru piatră sau o opțiune cu mai multe pietricele mici.

Modele de cercei aur copii

Cerceii sub formă de inelele subțiri sunt adesea văzuți și la copii, și de obicei, cu pandantive fine. Cu toate acestea, aceste tipuri de cercei sunt mai potriviți pentru copiii puțin mai mari, care au purtat și alte tipuri de cercei înainte.  La copiii mai mici este puțin mai dificil să îi prinzi și sunt și ceva mai grei, decât cerceii din aur, simpli. Cerceii picătură sunt, de asemenea, potriviți, dar ar trebui să te asiguri că nu sunt prea lungi, astfel încât să nu se prindă de nimic în timp ce se joacă. Cerceii pentru copii sunt la fel de diverși și imaginativi ca și copiii. De aceea, există multe modele care sunt mai mult decât niște simpli cercei aur copii mici.

Copilul tău iubește anumite culori? 

Vrei să subliniezi în mod corespunzător hainele cu un accent deliberat? Cerceii din aur pentru copii mici punctează cu varietatea. Pot fi sub formă de inimioară, cu pietre, cruciuliță, infinit, floare, fluturași, tortițe, pană, model stilizat, și multe alte forme, care nu sunt doar cercei frumoși pentru copii din punct de vedere al motivului, ci captivează și prin tonurile grozave. Alege cercei aur copii roz, pentru fiica ta, dacă este o mică prințesă. Sau alege o inimioară puternică care completează cu pricepere orice ținută a fiicei tale. Cerceii pentru copii mici ar trebui să fie prietenoși cu pielea și foarte atrăgători. Metalul prețios nu este doar un moft pentru cei mari. Aurul este pur și simplu nepieritor. Are o strălucire minunată și se adaptează oricărei garderobe. În special modelelor de cercei aur copii mici, se acordă o grijă deosebită la proiectarea lor. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*