Cum alegem butonii si manerele de mobila

Cand vrei sa te poti bucura de confort si eleganta in casa ta alaturi de familia ta si de cei dragi tie, trebuie sa stii cum sa alegi corect mobilierul de bucatarie si din camerele in care stai. Dar sa nu uitam de accesoriile de mobila importante care sa dea un stil modern si elegant mobilierului tau.

Aceste mici accesorii fac diferenta dintre succes si esec cand vine vorba de stilul elegant a mobilierului tau. Trebuie sa stim ca o mobila trebuie sa reziste cel putin 10 ani de zile si sa arate bine chiar si dupa o perioada lunga de utilizare. Sigur ca vrem sa fim atenti si la aspectele tehnice si sa ne dorim ca butonii si manerele de mobila sa fie pe aceeasi unda cu mobila. Astfel alegerea acestor accesorii de mobila este foarte importanta pentru eleganta din casa noastra.

Chiar daca mobila dicteaza eleganta casei tale, pe langa asta, accesoriile de mobila dau stilul acela unic mobilei. Un buton sau maner ales corect ajuta mobila ta sa aiba mai multa eleganta si frumusete.

Aceste manere de mobilier Protege Parol ofera casei noastre un look mai personal si mai uman pentru ca noi sa ne bucuram de confort maxim in casa noastra.

De multe ori acesti butoni de mobila sunt realizate din doua parti – prima parte are o axa orizontala care se introduce in mobilier si cealalta parte pentru a fi apucata de mana cu usurinta si sa arate bine. Avantajul mare a acestor butoni de mobila este ca ele pot sa fie foarte colorate si decorate cu multe forme si pot avea multe stiluri – precum clasic, minimal sau vintage.

Vezi gama completa de manere de mobila Protege Parol dar si alte accesorii de mobila de care sa te poti bucura impreuna cu familia ta si cei dragi tie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *