Cristian Moș nu va mai candida pentru o nouă poziție de lider

Foto: Facebook

Chiar înainte de alegeri, președintele filialei USR Timiș, Cristian Moș, a anunțat că nu mai dorește să candideze pentru o nouă poziție de lider. Acesta este decis să-i lase locul colegului său de partid, Dominic Fritz.

Marți seara, Cristian Moș le-a transmis colegilor de partid, prin intermediul unei scrisori, că prioritatea sa în momentul de față este Consiliul Județean. Astfel, a hotărât să se dedice lui și și-a luat și un ajutor de nădejde – consilierul local USR PLUS, Ana Munteanu. Vă reamintim că aceasta se află în centrul un scandal legat de o descindere abuzivă într-un restaurant din Timișoara. Cristian Moș îi luase apărarea, dar tot a fost suspendată un an din partidul USR Timiș.

„Colegi,

Am rămas dator cu o decizie legată de candidatura la conducerea filialei județene.Am preluat funcția de președinte USR Timiș în 2016. De atunci și până astăzi am țintit mereu cât mai sus. Uneori părea că vreau prea mult, dar cred că doar așa putem să facem treabă bună, țintind sus.
Alături de voi am reușit să facem din USR Timiș cea mai puternică filială din țară, cu cei mai mulți membri și cu rezultate foarte bune la toate alegerile. Nu a fost ușor, erau nopți când plecam de la sediu întrebându-mă dacă nu cumva a schimbat soția yala la casă și eram pregătit să dorm cu câinele în cușcă.
Susținerea câștigată de filiala noastră județeană la nivel național, pe harta partidului, se datorează în primul rând acestor rezultate foarte bune. Le sunt recunoscător colegilor din BN care și astăzi mă susțin și mă încurajează să duc mai departe misiunea noastră, pentru că au încredere în munca pe care o fac aici.
Da, pentru mine în ultimii 5 ani USR Timiș chiar a fost prioritatea numărul 0.
Zilele viitoare mi-am propus să public un raport mai detaliat al mandatelor mele atât ca președinte USR Timiș, cât și ca membru în Biroul Național.Am pornit la drum o mână de oameni, astăzi avem aleși locali în aproape tot județul.Dar acum, pentru mine, prioritatea 0 este munca din Consiliul Județean Timiș.
Cu votul vostru m-ați trimis acolo și vreau ca peste 3 ani și jumătate, la finalul acestui mandat, să vă fie de folos munca mea de acolo – să fie o carte de vizită bună pentru USR Timiș.Dacă mă întrebați ce sper pentru USR Timiș la următoarele alegeri?
Una și bună: aleși locali în toate cele 99 de UAT-uri din județ și zeci de primari.
Pentru asta trebuie să tragem tare cu toții.
Cei care sunt deja în administrațiile locale trebuie să abiă rezultate foarte bune – pentru ca la următoarele alegeri să obținem și mai multe mandate.
Trebuie să ne extindem, astfel încât să avem filiale locale în fiecare UAT din județ.
Avem nevoie de ajutorul, implicarea și expertiza membrilor și a susținătorilor, astfel încât timișenii să simtă USR aproape mereu, nu doar în campanii.Astăzi sunt sigur că omul care poate să ducă mai departe misiunea USR Timiș, în următorii ani, și care poate să continue creșterea filialei județene este: Dominic Fritz.
Cred că, cu el președinte, vom putea să ajunge să avem filiale în toate cele 99 de UAT-uri din județ și candidați foarte puternici pentru următoarele alegeri.
Totodată sunt sigur că rezultatele din executivul PMT o să inspire și o să încurajeze toți aleșii locali din județ în anii ce vin.
La toate alegerile interne locale și județene am ales să nu susțin public vreo candidatură, dar de data asta o fac cu toata inima și cu maximă încredere.Chiar dacă aleg să nu mai candidez pentru funcția de președinte USR Timiș, vă asigur că munca pe care o voi face din structurile interne ale partidului o să fie cel puțin la fel de bună ca până acum. Nu mă voi culca pe o ureche.
Cred că deja cu toții aveți numărul meu de telefon, dacă e nevoie de orice mână de ajutor la nivel național, județean sau local – aici sunt!

USR Timiș a crescut fiind o echipă!
USR Timiș rămâne echipă!”
a fost mesajul pe care Cristian Moș l-a transmis colegilor săi de partid, potrivit surselor dezvăluite pentru opiniatimisoarei.ro

Alegerile pentru noua conducere USR Timiș vor avea loc în vara anului curent.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*