Cosmetice naturale inedite pe care trebuie să le încercați

Industria cosmeticelor naturale s-a extins extrem de mult în ultimul timp datorită cererii foarte mari din partea oamenilor. Astfel, în prezent există o serie de produse noi, inedite, despre care nu foarte multă lume cunoaște informații. Acestea fiind săruri de baie naturale, uleiuri afrodiziace sau relaxante. Proprietățile fiecărui produs sunt unice și specifice pentru scopul său, ele fiind extrem de benefice pentru organizm întrucât nu prezintă ingrediente artificiale și iritante precum parfumuri, conservanți sau coloranți, iar în plus, nici nu sunt testate pe animale.

Ulei afrodiziac

Un astfel de ulei poate fi găsit în gama de produse cosmetice ByCodru. Beneficiile unui astfel de ulei sunt cele afrodiziace, după cum sugerează și numele, dar dispune și de proprietăți, cum ar fi cele antidepresivă, relaxante și calmante. Fiind un ulei, acesta poate fi aplicat direct pe corp, poate fi picurat într-o baie relaxantă sau amestecat alături de o cremă de corp, mirosul fiind unul dulceag, dar condimentat și floral. Fiind vorba despre un ulei, la baza acestuia se află un amestec de uleiuri esențiale precum cel de vanilie, patchouli, iasomie sa macadamia, fiecare având proprietățile lor specifice. De exemplu, uleiul de vanilie dispune de calități antioxidante, afrodiziace, antidepresive, iar lista nu se oprește aici. De asemenea, acest ulei oferă un parfum aromat și dulceag, el fiind o delectare perfectă pentru simțurile omului. Acest amestec de uleiuri are și proprietăți intens hidratante, în special datorită uleiului din nuci de macadamia, acesta fiind renumit pentru beneficiile emoliente și de regenerare pe care le are.

Ulei de relaxare

Aromaterapia este un lux pe care mulți oameni nu au timp să și-l permită și tocmai de aceea este recomandată achiziționarea unui ulei relaxant din gama de cosmetice ByCodru, pentru a transforma fiecare baie și ritual de înfrumusețare într-o reală delectare. Beneficiile pe care le aduce un astfel de ulei sunt unele de relaxare și de detensionare. Produsul poate fi aplicat direct pe piele, prin mișcări circulare, poate fi amestecat alături de crema de corp sau poate fi adăugat într-o baie lungă și cu multă spumă. Mirosul degajat este unul calmant, pe bază de lavandă, mușețel și portocală, fiind un deliciu olfactiv. Relaxarea este un criteriu extrem de important pentru un stil de viață sănătos, mai ales pentru o odihnă eficientă și pentru o stare de spirit fericită. Pentru efectele de relaxare se combină diferite tipuri de uleiuri precum cel de mușețel, de migdale, din sâmburi de strugure, din portocală și de lavandă, fiecare având proprietăți specifice, unele hidratante, altele relaxante, iar altele regeneratoare.

Săculeț aromat

Un produs cosmetic inedit și naatural este reprezentat de săculeții parfumați și aromați, benefici atât pentru băile lungi și spumante, dar și pentru aromatizarea aerului din interiorul mașinii sau al unei camere. Printre cele mai preferate cosmetice ByCodru se regăsește și un astfel de produs, care constă într-un săculeț plin cu sare de Himalaya și petale de flori îmbibate cu uleiuri esențiale. Cu un parfum floral la bază, acest săculeț are beneficii atât pentru piele, dacă este folosit în cadă, cât și pentru psihic, prin mirosul degajat. În cazul în care este folosită în apă, sarea de Himalaya se va dizolva și va lăsa pielea fină și catifelată, perfectă pentru hidratare, în timp ce petalele de flori își vor exercita proprietățile antiinflamatoare și de dezinfectare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*