Corpuri de iluminat care sa va insufleteasca locuinta

Un corp de iluminat bine ales poate face o diferenta colosala intr-o locuinta. Anul acesta nu se mai poarta abajururile, ci modelele care arata si becul. Unul dintre modelele de corpuri de iluminat la moda este LAMPA OLD TOWN WHITE L55,  care are o imagine unicat, ce duce cu gandul la frumoasele orase englezesti ale vremurilor trecute.

Corpuri de iluminat cu insertii de lemn

Din recomandarea noastra se poate intelege ca se poarta lemnul si este cu totul adevarat. Lemnul in diferite culori este la moda de cativa ani, chiar si in ceea ce priveste corpurile de iluminat. De asemeni, puteti observa ca nu se mai poarta corpurile de iluminat cu un singur bec, ci cele cu mai multe.

In magazinul nostru puteti sa mai gasiti astfel de modele, cu insertii de lemn, cu care sa va decorati casa intr-un fel aparte.

Exista mai multe variatii de modele pentru aceste corpuri de iluminata in magazinul nostru, despre care vom discuta in randurile care urmeaza.

Corpuri de iluminat colorate

Corpurile de iluminat colorate sunt la moda si anul acesta si – credem noi – multi ani de acum incolo: culorile nu au cum sa se demodeze niciodata. Cu ajutorul becurilor fantezie, acestea pot fi chiar unul dintre elementele principale de decor ale unei incaperi. Puteti sa le asortati cu pernutele, cu covorul sau cu fotoliile si vor fi apreciate de catre toti musafirii.

Lampi de podea cu insertii de lemn

Lumina secundara este la fel de importanta ca si cea principala. De aceea, pe langa lampile si aplicele de perete Old Town, comercializam si corpuri de iluminat sub forma de lampi de podea. Acestea au acelasi design si aceleasi culori, astfel incat sa nu faca nota discordanta.

Un corp de iluminat care sa denote eleganta este greu de gasit. Un intreg set care sa faca acest lucru este o raritate. De aceea, va recomandam sa cautati in paginile magazinului Insignis acele corpuri de iluminat care sa se potriveasca una cu alta, aastfel incat sa obtineti un decor fantastic.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*