Clinica endocrinologie Bucuresti Romgermed & Servicii de top

De ce sa alegi sa vizitezi clinica endocrinologie Bucuresti?

clinica endocrinologie bucuresti

Una dintre cele mai complexe specialitati medicale, endocrinologia este studiul glandelor endocrine si al hormonilor. Descoperiti si identificati din timp problemele vizitand clinica endocrinologie Bucuresti.

Acesti factori sunt usor influentati de multi factori, asa ca un endocrinolog trebuie sa efectueze o serie de analize pentru a pune un diagnostic cert. Sistemul endocrin este responsabil pentru multe functii importante ale corpului uman, cum ar fi reglarea metabolismului si a aportului de nutrienti, mentinerea echilibrului corpului si, eventual, distinctia si reproducerea sexelor. Prin urmare, sistemul endocrin nu poate fi ignorat.

Aceste simptome sunt indicatori ai problemelor endocrine

La aparitia urmatoarelor simptome, se recomanda vizita la un endocrinolog, consultatie la Clinica de Endocrinologie din Bucuresti, precum si la clinica endocrinologie Bucuresti Romgermed Saint Lukas.

  • Boli de inima, insomnie, transpiratie abundenta;
  • Senzatie de oboseala, letargie, constipatie, frig si ragusit in timpul zilei;
  • Umflare in partea din fata a gatului;
  • Dureri in piept;
  • Crestere semnificativa in greutate;
  • Tineri cu hipertensiune arteriala;
  • Tulburari menstruale, fara motive organice ginecologice.

De asemenea, este important de stiut ca incidenta nodulilor tiroidieni in populatia generala este in crestere din cauza deficitului de iod, mai ales la noi.

Acest tip de cancer este de obicei benign, dar alte 5% pot fi maligne, astfel ca depistarea precoce la clinica endocrinologie Bucuresti asigura un tratament eficient. Guta poate fi asociata cu hipotiroidismul sau hipertiroidismul, afecteaza toate organele si sistemele si poate reduce foarte mult calitatea vietii care necesita un tratament special.

Ce poate fi detectat si ce recomanda expertii

Pe de alta parte, tulburarile endocrine pot fi cauzate de cicluri menstruale neregulate. Acest lucru este cauzat de un dezechilibru hormonal. Prin urmare, trebuie sa luati in considerare toate conditiile de sanatate posibile.

In multe cazuri, chiar si un expert va va trimite la altul. Ne putem concentra aici pe relatia dintre urologi, ginecologi si dermatologi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*