Cele mai bune termopane pentru reducerea consumului de energie

Tamplaria de termopan este una dintre cele mai performnte sisteme de ferestre si usi din lume, nenumarate persoane bucurandu-se deja de performantele pe care le ofera unei case. Pe piata exista multe varietati din care puteti alege la dimensiunile dorite, dar si in culorile preferate. Gealan este in topul marilor producatori de PVC, reusind in fiecare an sa modernizeze mii de case, lucru ce se datoreaza faptului ca sunt produse in propria fabrica, rezultand un cost mai scazut de achizitie pentru clienti.

Gealan a reusit sa castige increderea clientilor lor datorita calitatii produselor comercializate intr-un timp foarte scurt, fiecare beneficiar putandu-se bucura de acestea multi ani. Termopanele sunt in momentul de fata singura optiune de a va eficientiza locuinta corect indiferent ca locuiti la munte, mare sau campie.

Dispun si de o gama larga de accesorii cu ajutorul carora puteti completa ferestrele pentru un plus de protectie impotriva insectelor sau a vanturilor puternice. Pentru a afla mai multe detalii, articolele de blog oferite de Gealan va vor informa si va vor da idei pentru a va finisa si infrumuseta locuinta.

Termopane accesibile pentru orice buzunar

Termopanele de la Gealan au in portofoliul lor multe tipuri de tocuri si sticla din care puteti alege la preturi foarte convenabile. Mai ales in economia precara din ziua de azi, ofertele lor isi mentin un trend ascendent, putand beneficia de preturi fara egal. Consultantii lor sunt pregatiti sa va intampine pentru a va personaliza sistemele dorite in functie de buget, fara sa intervina in calitatea lor sau in etanseitatea de care aveti nevoie.

Cele mai populare sisteme de tamplarie PVC

·        S8000  

Acest model este unul dintre cele mai populare sisteme oferite de Gealan, avand in vedere raportul calitate pret. Are o adancime constructiva de pana la 74 mm si beneficiaza de 5 camere pentru a reduce transferul termic cat mai eficient. Se pot monta 2 foi de sticla, incepand cu 24 mm pana la 48 de mm tripan ( trei foi sticla). Coeficientul energetic rezultat este de U=1,1 W/m2k si se incadreaza perfect in standardele unei case pasive. Se pot personaliza in orice dimensiune, iar culoarea poate fi aleasa din paletarul vast pe care il au la dispozitie. Indiferent de stilul casei, acestia vor avea o rezolvare pentru a crea cele mai compatibile sisteme pentru locuinta dumneavoastra.

·        S9000  

Modelul Gealan Futura ( S9000 ) este unul dintre cele mai performante sisteme de pe piata. Aveti posibilitatea de a alege tripan a carei dimensiune este de 52 mm. Asemenea modelului S8000 puteti alege orice culoare doriti disponibila in paletarul lor. Acest model are avantajul de a putea fi contruit in dimensiuni mari, fiind potrivit intr-un living pentru a permite luminii sa patrunda cat mai bine, dar si sa va bucurati de un peisaj de vis.

O casa eficienta energetic nu se poate realiza fara ferestre si usi de calitate. Gealan recomanda tuturor persoanelor sa isi verifice sistemele de PVC pentru a vedea daca mai corespund standardelor initiale si ofera o temperatura ambientala perfecta. Fiti responsabili si actionati din timp pentru a beneficia de costuri reduse la incalzire iarna aceasta cu ajutorul termopanelor Gealan.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*