Cele mai bune sfaturi pentru a păstra frumusețea și strălucirea bijuteriilor

bijuterii placate cu aur

Bijuteriile cu valoare sentimentală sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Lăsând la o parte persoana care ni le-a dăruit sau anul în care acestea au fost realizate, cele mai multe dintre familiile înstărite le foloseau pentru a le da mai departe, drept moștenire, descendenților. Această tradiție este des întâlnită inclusiv în zilele noastre, bijuteriile fiind ușor de achiziționat și existând în modele și design-uri extrem de diverse. Cu toate acestea,  întrucât sunt purtate zi de zi, acestea sunt supuse diferitelor reacții chimice între pielea noastră și hainele pe care le purtăm. Altfel spus, foarte multe dintre reziduurile de praf, murdărie, uleiuri și chiar parfumuri ajung să se depună pe cele mai frumoase și valoroase bijuterii. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, am pus la punct un ghid cuprinzător cu cele mai bune sfaturi pentru a păstra frumusețea și strălucirea acestora!

Evită purtarea bijuteriilor în timpul activităților fizice

În ciuda numeroaselor poze cu persoane publice care desfășoară activități fizice și poartă, în același timp, bijuterii, specialiștii ne recomandă să le dăm jos în timpul exercițiilor sportive. Pe lângă faptul că acestea ar putea conduce la apariția unor accidente neprevăzute, transpirația și uleiurile existente pe piele ajung să fie rapid transferate pe bijuterii. Chiar înainte de a începe antrenamentul, alocă doar câteva minute pentru a da jos toate bijuteriile pe care le porți. Astfel, vei putea îmbunătăți durata de viață a acestora, precum și să scapi de eventualele neplăceri.

Șterge bijuteriile cu o cârpă moale, la finalul fiecărei zile

Cele mai multe dintre femei au un adevărat ritual în ceea ce privește pensulele de machiaj. Cu toate acestea, în ceea ce privește bijuteriile pe care le purtăm zi de zi, avem responsabilitatea de a avea mare grijă de ele. Pentru asta, este recomandat să le ștergem cu o cârpă moale, la finalul fiecărei zile. Doar așa avem posibilitatea de a elimina orice depunere de praf, murdărie sau ulei, inclusiv fără a recurge la soluții profesionale, dar foarte scumpe. Poți urma această procedură inclusiv în cazul unor bijuterii placate cu aur, pe care să le porți în fiecare zi, ajutându-le să își păstreze aceeași strălucire și același luciu ca în prima zi.

Scoate bijuteriile înainte de duș și de treburile casnice

Oricât de mult ne plac bijuteriile pe care le purtăm, pentru a ne asigura că acestea pot fi alături de noi pe parcursul întregii vieți, este imperios necesar să avem o anumită conduită în raport cu ele. Indiferent că faci duș sau urmează să realizezi o serie de activități casnice, renunță la ele pentru câteva minute. Atunci când bijuteriile intră în contact cu apa, substanțele chimice și inclusiv cu apa sărată, este de așteptat ca și metalul prețios să își piardă strălucirea. De asemenea, este indicat să achiziționezi bijuterii de pe site-uri de încredere, cum este SaraTremo. Cei mai mulți dintre clienți nu sunt la prima comandă, motiv pentru care cele mai multe pareri SaraTremo existente în mediul online sunt pozitive. În plus, te vei putea bucura de oferte impresionante, bucurându-te de bijuterii la preț bun și extrem de calitative.

Luând în calcul sfaturile în ceea ce privește păstrarea frumuseții și a strălucirii bijuteriilor prezentate mai sus, vei avea siguranța că acestea vor putea fi alături de tine în fiecare zi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*