Cât de mult contează simbolistica florilor atunci când alegem buchetul de mireasă?

Florile sunt nelipsite din ziua nunții, iar dacă le vom alege cu mare grijă, vor reuși să învăluie minunatul eveniment în prospețime, în eleganță, în culoare și în rafinament. Din cele mai îndepărtate timpuri, florile au fost purtătoare de mari simboluri. Gândiți-vă doar la porumbelul care a zburat în înaltul cerului, purtând în cioc o ramură de măslin, aducând astfel vești de pace. Știind care sunt cele mai importante simboluri, veți reuși să vă încadrați căsătoria în cele mai pure și grăitoare simboluri.

Poate că trandafirul roșu este cel mai cunoscut simbol. Vorbește despre o dragoste intensă și este o modalitate precisă de a spune „Te iubesc”. Ce altă floare ar putea fi mai potrivită pentru ziua nunții dacă nu trandafirul roșu? Un buchet de trandafiri în ziua cea mare va reprezenta frumusețea și perfecțiunea unui mariaj fericit.

La rândul lor, lalelele delicate sunt la fel de grăitoare. Pe cât sunt de fragile, pe atât sunt de îndrăznețe. Vorbesc despre căldură profundă, despre respect, despre confortul conviețuirii împreună și despre iubirea care – deși a trecut de prima flacără a pasiunii – este în continuare la fel de intensă.

Cele mai multe buchete de mireasă trebuie să adăpostească cel puțin o hortensie. Un buchet de hortensii exprimă recunoștința pentru înțelegerea, devotamentul și sinceritatea partenerului. Un singur fir de hortensie va oferi buchetului de mireasă un aspect proaspăt și natural. Accesați o florărie online pentru a vedea cât de surprinzător și romantic poate fi un buchet de mireasă cu hortensii. În cele din urmă, trandafirii roz sunt aproape nelipsiți din buchetele de mireasă. Sunt un simbol minunat al dragostei, admirației, aprecierii și fericirii. Cel mai adesea, se folosesc mici trandafiri roz de jur-împrejurul trandafirilor roșii mari. Rezultă un buchet pasional, potrivit pentru nunțile care au loc în zilele fierbinți de vară.

Dacă nu știți cum puteți păstra prospețimea și aspectul impecabil al buchetului de mireasă, optați pentru livrare flori cât mai aproape de data nunții. La fel puteți face și în cazul altor aranjamente florale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*