Cat de diversificat este parcul auto al unei firme de inchirieri masini in Bucuresti?

inchirieri masini in bucuresti

Capitala Romaniei este un oras ofertant, din toate punctele de vedere. In Bucuresti isi au sediul o multime de institutii importante, afaceri de top, precum si foarte multe companii multinationale. In acelasi timp, Bucurestiul este un centru cultural foarte important si o adevarata oaza de distractie.

Acestea sunt argumente pentru care ai putea ajunge sa ai nevoie sa te deplasezi in Bucuresti. Cea mai utila modalitate prin care iti poti asigura mobilitatea intr-un oras atat de mare si de populat este un autoturism. Cu servicii de inchirieri masini Bucuresti oferite de focusrent.ro, toate problemele tale se rezolva imediat. Iata de cuprinde parcul auto al unei firme specializate in domeniu!

Inchirieri masini in Bucuresti: distractie sau necesitate?

Atunci cand vizitezi Bucurestiul, exista multe motive care pot sta la baza actiunilor tale. Poti vizita in scop de business, la fel de bine cum poti ajunge in Capitala si pentru a te relaxa sau pentru a te distra alaturi de prietenii tai. In functie de obiectivele pe care le ai, trebuie sa alegi si masina pe care o inchiriezi.

O companie serioasa care ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti trebuie sa fie pregatita pentru a-ti pune la dispozitie un parc auto variat, cu modele diversificate, de la producatori de top. Astfel, poti alege un autoturism din urmatoarele categorii:

Masini din clasa economy – in aceasta categorie se incadreaza cele mai accesibile autoturisme pe care poti sa le inchiriezi. Modelele sunt unele de baza, precum Dacia Logan, Ford Focus, Ford Viesta, Wolkswage Golf sau Skoda Octavia. In acelasi timp, preturile sunt si ele accesibile si pornesc de la doar 18 euro pe zi!

Masini din clasa luxury – aici se incadreaza autoturismele spectaculoase, pe care le poti inchiria si pentru a-ti surprinde in mod placut partenerii de business sau pentru a-i face o surpriza partenerului sau partenerei de viata.

inchirieri masini in bucuresti

Este vorba despre masini precum Mercedes Benz A Klasse, Mercedes Benz E Klasse,
Mercedes Benz GLA sau Mercedes Benz GLC Coupe. Preturile pornesc de la 55 de euro pe zi si pot ajunge pana la 85 de euro pe zi, in functie de complexitatea modelului selectat.

Masini din clasa SUV si 4 x 4 – conditiile de drum din Bucuresti si din jurul orasului pot fi uneori dificile. In situatia in care a nins sau a plouat, este de preferat sa folosesti o masina cat mai solida si capabila sa faca fata provocarilor.

In aceasta categorie de autoturisme pe care le poti obtine prin servicii de inchirieri masini in Bucuresti se incadreaza modele precum VW Tiguan, Dacia Duster sau BMW X5. Le poti inchiria pentru preturi pornind de la 30 de euro pe zi. Modelele de lux pot costa si 90 de euro pe zi, insa experienta de a conduce un Mercedes Benz GLE prin Bucuresti este memorabila.

Masini de tip microbuze cu 8+1 locuri – variantele perfecte pentru atunci cand calatoresti alaturi de un grup. Fie ca pleci in turneu alaturi de o trupa sau vrei sa te plimbi alaturi de gasca ta de prieteni, microbuzele precum VW Transporter, Mercedes Vito sau Mercedes Benz V Klasse sunt solutia ideala, la preturi ce pornesc de la 45 de euro pe zi.

In concluzie, variantele de autoturisme pe care le poti accesa prin intermediul celor mai bune servicii de inchirieri masini Bucuresti sunt extrem de atractive. Alege serviciile oferite de FocusRent.ro si calatoreste cu stil in Capitala Romaniei!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*