Când trebuie să verificați senzorii de presiune ai mașinii montați pe jante?

Nu neglijați presiunea din anvelopele mașinii voastre niciodată. Când simțiți că anvelopele sunt mai moi decât de obicei, când acestea scot un zgomot straniu în timpul deplasării și, bineînțeles, când în bordul mașinii apar avertizări explicite privind presiunea, verificați senzorii de presiune la cel mai apropiat service.

Evident, nu toate mașinile au senzori de presiune care să avertizeze conducătorul auto cu privire la aerul din roți, însă puteți apela, după caz, și la specialiștii care comercializează în mod constant anvelope, jante și alte servicii. La VADREXIM e locul perfect să verificați presiunea anvelopelor mașinii voastre.

Dacă achiziționați jante sau anvelope de aici puteți cere o verificare primară a mai multor parametri a anvelopelor si jantelor mașinii. Înainte de a lua orice decizie, consultați specificațiile tehnice despre presiunea anvelopelor mașinii voastre (acestea sunt pe anvelope sau pe stâlpul din dreptul șoferului).

În călătoriile lungi puteți alege și presiunea cu azot, iar avantajele sunt lesne de înțeles: prelungește durata de viață a anvelopelor; micșorează riscul apariției exploziilor; verificarea presiunii se face la intervale mai mari de timp; presiunea din pneuri se păstrează aproape constantă, ceea ce micșorează uzura căii de rulare; presiunea cu azot încetinește formarea de rugină pe jante datorită lipsei oxigenului; este mai stabil la variațiile de temperatură; presiunea cu azot este indicată pentru vehiculele care staționeaza timp îndelungat: remorci, rulote decât în cazul folosirii aerului.

Toate informațiile pot fi acum consultate pe vadrexim.ro. Sediul principal este în sectorul 4, București, însă există multiple posibilități de a beneficia de serviciile de calitate ale acestei companii. Dacă vreți să aflați mai multe despre acest subiect puteți încerca și aici

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*