Campania „Tu poți renunța?”, ajutor pentru familiile nevoiașe

Foto: Facebook, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara a lansat încă de anul trecut, chiar din luna decembrie, campania „Tu poți renunța?”, o inițiativă care are scopul de a ajuta familiile nevoiașe.

În ultimele zile, câteva familii nevoiașe din Timișoara au primit alimente, scutece, lapte praf, jucării, haine, încălțări și produse de igienă, obiecte ce au adus un strop de zâmbete în sufletul lor.

Alătură-te și tu demersului nostru de a sprijini persoanele aflate în dificultate din comunitatea noastră, copii și adulți: oameni fără adăpost, migranți, familii nevoiașe, persoane vârstnice singure și fără ajutor. Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încalțăminte, haine, jucării, alimente, produse de igienă sunt așteptați zilnic între orele 8.00 și 16.00 pe strada Plavoșin nr. 21 (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva, telefon 0356/416050”, a fost mesajul transmis de către reprezentanții Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

Reprezentanții campanie le cer oamenilor ca, în momentul în care fac donația, să verifice ca hainele să fie curate, iar produsele alimentare și de igienă să se afle în termen de valabilitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*