Calvin Klein lansează colecția Monochromatic Summer

Calvin Klein prezintă noua colecție Monochromatic Summer și campania care o însoțește, cu actorul Micheal Ward și modelul Vittoria Ceretti.

Colecția Monochromatic Summer întruchipează minimalismul contemporan specific Calvin Klein printr-o serie de stiluri de îmbrăcăminte și lenjerie intimă concepute în nuanțe coordonate de alb, gândite pentru a fi purtate vara. Piesele rafinate de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei aduc o nouă energie în design-ul clasic Calvin Klein, introducând texturi ușoare de vară și siluete relaxate. Noile stiluri de denim alb deschis prezintă un aspect destins potrivit ca bază într-un outfit lejer, perfectă pentru stilul tonal. Lenjeria emblematică este realizată din bumbac respirabil și dantelă senzuală nouă în nuanțe deschise, concepute cu energia sezonului. Prin toate stilurile pe care le oferă, colecția încurajează încrederea de sine care provine din relaxarea oferită de materiale ușoare,  și o paletă de culori deschise, ce reprezintă ”the ultimate overstated understatement”.

Campania, filmată de Josh Olins, îi surprinde pe Michael și Vittoria în noua colecție, în timp ce îmbrățișează posibilitățile revigorante ale sezonului de vară. Campania redă o vară în oraș, juxtapunând paleta albă a colecției și texturile orașului New York. Lumina blândă și styling-ul minimalist obținut prin combinarea acelorași nuanțe te fac să simți căldura sezonului, prezentând simplitatea, energia și senzualitatea fiecărui stil.

Colecțiile Calvin Klein sunt disponibile în magazinele Calvin Klein Jeans din București Mall, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj-Napoca, City Park Mall Constanța, Promenda Craiova și în magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City.

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.                        

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este unul dintre cele mai importante brand-uri de lifestyle & modă la nivel mondial, cu o istorie de idealuri îndrăznețe, nonconformiste. Fondată la New York în 1968, estetica minimalistă și senzuală a mărcii determină abordarea asupra design-ului și comunicării produselor, creând o pânză care oferă posibilitatea exprimării de sine fără limite. Mărcile Calvin Klein – CK Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear și Calvin Klein Performance – sunt conectate prin intenția și scopul de a eleva produsele essentials purtate zilnic la statutul de produse emblematice la nivel global. Fiecare dintre brand-uri are o identitate și o poziție distinctă, oferind oportunitatea de a comercializa o gamă de produse universal atractive pentru consumatorii locali și internaționali, care au o varietate de nevoi. Produsele sunt susținute de un design responsabil, producție premium  și eliminarea tuturor detaliilor inutile. Dorința este să se obțină piese unice și dimensionale care să poată fi purtate oricând și să rămână relevante sezon după sezon. Vânzările retail globale ale produselor Calvin Klein au fost de aproximativ 9.3 miliarde de dolari în 2022.Calvin Klein continuă să-și consolideze poziția de inovator al platformelor digitale emergente și al campaniilor moderne de marketing.

Credit Campanie: Regizată și fotografiată de  Josh Olins; Credit Editorial: Calvin Klein

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*