Brazi artificiali: solutia pentru o casa curata si frumos decorata

brzi artificiali de lux

Brazii de Craciun sunt un element ideal ce nu trebuie sa lipseasca din nicio casa in preajma sarbatorilor. Pentru ca  oameni sunt foarte ocupati, aleg sa evite mizeria pe care o face un brad de Craciun natural, de aceea foarte multi aleg brazi artificiali. Unora le provoaca alergii, altii aleg sa salveze natura, sau vor sa elime grija de dupa sarbatori, care inevitabil apare atunci cand nu stii ce sa faci cu bradul. Daca va intrebati  cum trebuie sa alegeti un pom de Craciun artificial, luati in considerare dimensiunea, accentul si inaltimea. Utilizati aceste idei utile ca un ghid atunci cand achizitionati brazi artificiali de craciun.

Va vom prezenta cum sa alegeti bradul de Craciun artificial cu lumini sau fara.

Alegerea unui brad artificial

Brazii artificiali de lux, cu lumini incluse, sunt o alegere foarte buna atunci vand vine vorba de curatenie dar si pentru a scapa de trauma unui posibil gigant de lumini incurcate). Cu toate acestea, brazii artificiali de craciun sunt, in general, mai scumpi, si nu puteti schimba dimensiunea bradului sau culoarea luminilor de la an la an. Schimbarea luminilor arse pentru cele proaspete poate fi, de asemenea, o provocare. Daca alegeti un brad artificial, cautati unul care este etichetat „cu protectie de ardere”. Acest lucru inseamna ca, daca un singur bec de pe strand  se arde, restul de lumini ramane in perfecta stare de functionare.

Brazi artificiali stufosi

Atunci cand un brad artificial este stufos, ramurile sale sunt uneori cu aspect de brad nins, sau cu sclipici.  Puteti alege dumneavoastra cat de stufos sa fie bradul; unii brazi artificiali sunt realizati cu ramuri mai stufoase, altele mai putin, unele ninse, altele cu aspect de brad alb, molid, etc., sau care pot include elemente cu aspect natural, cum ar fi conuri de pin si fructe de padure. Retineti ca aceste elemente nu pot fi eliminate, astfel incat alegerea brazilor artificiali stufosi sau cu elemente decorative incluse nu se pot potrivi cu orice stil de decorare, in cazul in care doriti sa fiti in pas cu tendintele care se schimba de la an la an

Materialul din care este realizat un brad artificial de craciun

Tipuri de ramuri: Brazii artificiali vin cu doua tipuri de ramuri – balamale sau carlig. Brazii cu balamale fals, care sunt compusi din doar cateva parti, au permanent aplicate ramuri si sunt, in general, mai usor de configurat. Ramurile cu carlig sunt conectate individual intr-un anumit loc pe un stalp central al bradului. Acesti brazi artificiali necesita mai mult timp pentru asamblare insa pare sa fie o oferta mai buna, deoarece acesti brazi sunt mai ieftini.

Tipuri de material: brazii artificiali de craciun sunt realizati din unul din aceste doua tipuri de plastic: PVC sau PE. Principala diferenta de materiale este in modul in care arata copacii. Ace din PVC sunt atasate la brazi artificiali folosind fire. Brazii artificiali din PE sunt fabricati, astfel incat atat acele cat si ramurile sa seamane cat mai bine ale brazii reali. Ramurile pot fi, de asemenea, sculptate, ceea ce inseamna ca mai bine reproduce aspectul unui brad de Craciun real.

Beteala, pene si alte elemente pentru brazi artificiali de Craciun: In timp ce multe elemente pentru brazii artificiali de Craciun sunt concepute pentru a semana cu brazii reali, unele dintre ele sunt facute  pentru a umple nevoia de decorare diversificata. Beteala si penele pentru brazii artificiali sunt elemente comune; acestea sunt de obicei albe, argintii sau aurii, insa uneori folosite pentru decoratiuni de masa

Selectarea inaltimii si a latimii brazilor atificiali

Cele mai multi brazi artificiali de Craciun pentru sarbatori care se vand in special online, sunt intr-una din cele trei inaltimi:

brad artificial 180 cm;

brad artificial 210 cm;

brad artificial 240 cm

Ce trebuie sa stii?

In general se verifica eticheta, care trebuie sa aiba mentiune de plin, subtire, sau creion.

Brazii artificiali, de asemenea, vin intr-o gama de inaltimi, incepand de la dimensiunea de masa si in crestere, de obicei, in trepte de jumatate de picior, de 2-3 metri, pana la aproximativ 12 de metri. Pentru a va asigura ca alegeti cel mai bun brad artificial pentru casa dumneavoastra, masurati la fata locului si aveti in vedere cand asezati bradul artificial de Craciun, sa  lasati suficient spatiu pentru manevrare in jurul lui si de asemenea pentru a-l decora. Se lasa cel putin 12 cm de la  tavan si sase centimetri distanta intre brad artificial si perete.

Consideratii suplimentare atunci cand alegeti un brad artificial.

Pret: asa cum brazii artificiali pot fi gasiti in toate dimensiunile, ei pot fi, de asemenea, gasiti in toate intervalele de pret. In cele din urma, calitatea bradului artificial si accentele suplimentare vor varia ca  pret. In timp anumite soiuri de  brazi artificial, sunt soiuri , in general la preturi  accesibile, menite sa fie achizitionate de majoritatea oamenilor, exista si categoria de brazi artificiali de lux, care, pot fi personalizati, cu elemente pretioase, sau deosebite, insa este elementar sa tineti cont de faptul ca pretul se va modifica considerabil.

Avantaje:  Durata medie de viata a unui brad artificial este de aproximativ 10-15 ani. Suporturile sunt de obicei incluse; versiunile din plastic pot fi mai putin stabile decat cele din metal. Unii brazi artificiali includ, de asemenea, accesorii suplimentare, cum ar fi un sac de depozitare. Bradul artificial ar trebui sa fie, de asemenea, ignifug, ceea ce ofera un plus de siguranta.

Decorarea brazilor artificiali se poate face atat cu elemente artificiale cat si cu elemente naturale:  Ambele variante pot fi lucrate abil intr-o varietate de stiluri si trenduri. Brazii artificiali de dimeniuni mici spre mediu, pana la aproximativ 3 metri, sunt alegerea pe care o face majoritatea, pentru ca sunt usor de depozitat, usor de decorat, usor de manevrat.

Tentinte brazi artificiali

Asa cum bine stim in fiecare an tenditele modei se schimba, culorile in voga sunt diferite de la an la an, lucru care se reflecta si in decorarea brazilor artificiali de Craciun. Uneori se aleg decoratiuni in culorile anului respectiv, sau se tinde cont si de materialele in voga, precum sunt soldateii si locomotivele din lemn, care au dat viata brazilor artificiali, si au readus nostagia in casele oamenilor. Recomandat este sa alegem culorile decoratiunilor si in functie de camera in care punem bradul artificial, de asemenea si alegerea luminitelor este bine sa fie facuta cu atentie, pentru ca  bradul de Craciun sa fie in armonie si sa aduca un plus de magie in casa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*