Avem placerea de a va invita la evenimentul de lansare al proiectului Climb Again Hub– “Puternici impreuna”, dedicat copiilor cu deficiente de vedere din Timisoara

Asociația Climb Again

Climb Again este prima organizatie din Europa care a transformat escalada in forma de terapie pentru copii si tineri cu dizabilitati. 

Evenimentul se va desfasura in data de 13 mai la Liceul Teoretic Special „Iris” Timișoara , strada Cosminului 40 Timisoara,  incepand cu ora 12.00. 

Ne-ar bucura sa va avem alaturi, sa ii vedeti pe copii intr-un context sportiv si plin de energie, depasindu-si limitele. Vom inaugura panoul de catarare nou construit printr-un eveniment care cuprinde exercitii de incalzire si mobilitate, antrenament escalada, atelier baston alb/orientare si atelier muzicoterapie. Activitatile se vor desfasura intre orele 12:00 si 15:00.

Pentru detalii si confirmare ne puteti contacta pe email sau la telefon: 0724 756 093, [email protected].

Asociația Climb Again este o organizație non-guvernamentală afiliată la Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE), fondată și condusă de Claudiu Miu, fost campion balcanic de escaladă. Încă din 2014, Climb Again organizează sesiuni gratuite de terapie prin escaladă, kinetoterapie și consiliere psihologică pentru copii și tineri cu dizabilități: deficiență de vedere, de auz, tulburare de spectru autist, tulburări neuromotorii, deficiențe asociate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*