Antemergătoare, premergătoare și olițe – Ajută-ți bebelușul să facă primii pași în viață

jucarii

Primii pași pe care îi va face copilul tău sunt cei mai frumoși. Cineva care nu e părinte nu va putea înțelege niciodată cât de minunat este sentimentul de a-ți vedea propriul copil făcând asta! Așadar, pentru a-l ajuta să facă primii pași în viață, hai să ne uităm la câteva antemergătoare și premergătoare!

  1. Centru de Activități cu Trambulina – Hola

Centrul de activități Hola – un centru de acticități plin de distracție și voie bună și cu o trambulină inclusă.

Ajută la dezvoltarea creativității, imaginației și abilitățiilor motorii ale copilului.

Produsul este conceput astfel încât să îi ofere stabilitate copilașului în timpul săriturilor, împiedicându-l să cadă sau să alunece.

Orga cu sunete și lumini se poate detașa astfel încât copilul să se poată rotii către jucăria preferată și să continue distracția.

Suportul piciorușelor este reglabil pe 3 nivele, astfel poate fi folosit pentru o perioadă mai îndelungată.

2. Premergător cu Centru Activități – Hola

Distracția va fi mereu pe primul loc, alături de premergătorul Hola.

Spătarul înalt și confortabil îi oferă bebelușului sprijin suplimentar pentru a-l învăța să-și mențină spatele drept pe măsură ce învață să pășească.

Orga interactivă poate fi înlăturată de pe premergător, astfel copilul se poate juca cu ea separat.

Margini rotunjite pentru a evita deteriorarea pereților (pe care îi va atinge sau lovi)

3. Olița muzicală Ursuleț

Învățați să folosiți olița într-un mod plăcut. Sistemul de recompensare cu sunete și melodii, precum și elementele realistice fac tranzițiade la oliță la vasul de toaletă foarte ușoară. În cazul în care copilul dumneavoastră “trage apa” sau “are o contribuție”, el va auzi sunete interesante. Această serie de cântece și sunete pe care copilul le descoperă vor face timpul să treacă mult mai ușor. Astfel, în timp ce copilul stă pe oliță, nu se va mai plictisi după un minut sau două.

Senzor de sunete atunci când copilul folosește olița.

4. Olița portabilă, 10 săculeți incluși, Banana Potty

Olița de călătorie Banana Potty, ce poate fi transportată și montată foarte ușor, fiind alegerea ideală atunci când călătorești. Olița poate fi folosită și acasă, dar și când sunteți în concedii iar cel mic are nevoie.

Fiind viu colorată și atrăgătoare cel mic o va îndrăgi imediat.

5. Coșuleț transport bebe cu jucării incluse

Coșuleț transport bebe cu 2 jucării incluse. Este foarte ușor de transportat și de depozitat. Cel mic va sta în siguranță în acest mic coșuleț și se va juca în timp ce este plimbat.

Material plăcut la atingere și foarte bine finisat întrucât cel mic să poată să poată să fie în siguranță și să nu se lovească.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*