Alegeţi baghete polistiren pentru următorul proiect al casei dvs

O baghetă decorativă este o caracteristică populară pe care mulți oameni decid să o adauge în interiorul casei. Deși baghetele decorative au fost asociate în mod tradițional cu case mai vechi, stilurile au fost actualizate și au evoluat de-a lungul anilor și pot adăuga, de asemenea, o senzație clară, curată și modernă pentru orice gospodărie mai nouă.

Există numeroase tipuri diferite de materiale pe piață, iar alegerea potrivită pentru dvs. poate fi confuză. Cele două materiale cele mai populare sunt ghipsul și polistirenul, fiecare având propriile caracteristici și beneficii. Ghipsul este materialul original care a fost întotdeauna folosit, iar baghetele din polistiren sunt mai noi.

Toate baghetele decorative din polistiren sunt durabile, uşoare şi simplu de instalat. Exista firme care oferă o gamă largă de baghete polistiren, cornișe, și multe alte decorațiuni.

Ar trebui să utilizați baghete din ghips sau baghete din polistiren pentru următorul proiect?

Există o serie de materiale din care să alegeți, inclusiv baghete din polistiren sau ghips. Ambele au avantajele și dezavantajele lor, însă potrivirea ideală depinde de alegerea dvs.

Adăugarea baghete polistiren în camera dvs. este o modalitate excelentă de a spori decorarea casei. Este, de asemenea, o modalitate eficientă de a ascunde crăpăturile dintre pereți și plafoane.

Care este materialul potrivit pentru dvs?

Baghete polistiren

Folosirea polistirenului este adesea considerată a fi alegerea mai ieftină, deci este ideală pentru bugete mai mici sau dacă doriți doar un profil mai mic și mai simplu. Polistirenul este un material de acoperire mai ușor, dar este, de asemenea, destul de moale și delicat.

Polistirenul este mult mai ușor decât ghipsul. Ghipsul este extrem de greu și fragil, prin urmare poate fi dificil de gestionat și este predispus la fisuri dacă nu este instalat corect.

Baghetele din polistiren a fost întotdeauna mai prietenoase cu bugetul decât cele din ghips. Polistirenul își menține prețul mai mic, fără a compromite calitatea sau longevitatea.

Stratul de polistiren este de asemenea mai absorbant decât tencuiala, astfel că are tendința de a avea nevoie de mai multe straturi de vopsea pentru a obține o finisare netedă. În ceea ce privește rentabilitatea, polistirenul poate fi mai ieftin decât alte materiale.

Baghetele din ghips

Ghipsul este potrivit pentru profilurile mari și atractive. Astfel, puteți crea mai multe etape autentice în stilul perioadei, cu modele detaliate, unice.

Instalarea se face cel mai bine de către oameni cu o bună cunoaștere a modului de instalare a unor baghete decorative.

De ce polistirenul poate oferi soluția potrivită pentru dvs.

Polistirenul oferă adesea o alternativă mai ieftină, astfel încât dacă lucrați la un buget strâns și vă simțiți ca și cum un produs ușor va fi perfect pentru dvs., polistirenul poate oferi soluția ideală.

Este important de menționat că polistirenul este mai absorbant decât alte materiale, inclusiv tencuiala și PVC și, prin urmare, poate dura puțin mai mult pentru a realiza finisajul necesar.

Modele diverse de unde puteţi alege

Cu multe modele diferite de a alege, cu siguranţă veţi găsi ceva care să se potrivească nevoilor dvs – www.Davopro.ro . Deci, indiferent de stilul dvs, contemporan, art deco, tradițional sau floral, veţi putea să vă îndeplini dorinţele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *