Alegerea chiuvetei Blanco

Daca si tu vrei sa ai o casa eleganta si moderna care sa iti dea sansa sa te bucuri de elegnata si frumusete mai multa vreme de acum inainte, echipa Protege Parol iti vine in ajutor cu gama completa de chiuvete profesionale de la Blanco pentru ca tu sa poti pregati mancarea, sa speli fructele si legumele, dar si sa cureti usor vasele dupa masa.

Este de stiut ca o chiuveta buna este un element important in amenajarea bucatariei tale si este o alegere buna daca este de calitate – care va afecta zi de zi modul in care pregatesti mancarea la tine acasa pentru multi ani de la instalare. In acest articol vei afla pas cu pas cum sa alegi corect chiuveta de bucatarie potrivita pentru tine.

  1. Alege dimensiunea ideala

O chiuveta mare cu un bazin adanc iti permite usor sa speli si sa pui in ea vase mare si multe fructe sau legume pentru a fi spalate.

Pe site-ul nostru gasesti o gama completa de chiuvete de la Blanco care sa iti ofere sansa sa te bucuri de bucataria ta.

Chiuvetele cu doua cuve sunt ideale pentru taskuri separate – precum curatarea vaselor si pregatirea mancarii cu usurinta. O chiuveta de tip 60/40 are un bazin care are de obicei 18 inchi si una de 14 inchi. Ideea de baza este ca tu sa poti curata usor vasele si sa speli simultan mancarea.

Mai gasim pe site-ul nostru chiuvete cu 2 cuve egale ca dimensiuni cu un aspect foarte frumos si realizate fie din inox sau granit.

  1. Modul de montare a chiuvetei joaca un rol important

Este important sa iti dai seama cum va fi montata chiuveta ta. Aici ne putem referi la montajul direct in blat, montaj sub blat. Multe chiuvete din Romania sunt cu un singur bazin si diferenta este ca ele sunt montate direct in blatul de mobilier.

Va avea o distanta fata de margine de aproape 10 cm.

  1. Materialul din care este realizata chiuveta este crucial

Gasesti pe site-ul nostru chiuvete Blanco din inox dar si chiuvete din granit de la Blanco pentru ca tu sa ai sansa sa te bucuri de eleganta maxima in casa ta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*