A început Maratonul Vaccinării la Timișoara!

Foto: opiniatimisoarei.ro

Astăzi, 23 aprilie, a început Maratonul Vaccinării la Timișoara! Cu câteva ore înainte ca centrul de vaccinare de la CRAFT să-și deschidă porțile, sute de oamenii erau deja la coadă. Acest lucru arată că oamenii își doresc ca Timișoara să revină la normalitate. Dacă totul va decurge conform planului, Municipiul Timișoara are șansa să fie primul oraș din România care scapă de Covid.

Timişoara are şansa să fie primul oraş liber de Covid-19 dacă ne vaccinăm toţi. Dacă ştiu ceva, e că timişorenii sunt solidari la greu, de aceea îi chem pe toţi cei care nu s-au vaccinat încă să pună umărul pentru oraşul lor, pentru şcoli redeschise, pentru viaţa sportivă şi culturală a oraşului, pentru afacerile locale, pentru normalitatea de care ne e dor tuturor”, a anunțat primarul Dominic Fritz pe Facebook.

Timp de 3 zile și 3 nopți, la CRAFT sunt deschise 30 de fluxuri de vaccinare, fiind pregătite peste 13.000 de doze de vaccin Pfizer. Maratonul a debutat sub sloganul „Pune umărul pentru Timișoara!”.

„Este un gest minunat pe care comunitatea medicală îl face față de concetățenii săi, un gest de responsabilitate. Vrem să resuscităm spiritul vaccinării în Timișoara și, daca se poate, și în vestul României. Deși am avut la dispoziție doar o săptămână, am reușit să adunăm foarte multă lume și azi suntem extrem de fericiți că avem o problemă de aglomerație. În premieră am obținut aprobarea ca vaccinarea să se facă cu buletinul, pe loc, fără programare, și este o inițiativă bună, pentru că mulți oameni nu au posibilitatea să se programeze. Sunt peste 500 de voluntari care au făcut această acțiune și sperăm cu asta să ne apropiem de limanul normalității”, a spus vicepreședintele Asociației pentru ATI Aurel Mogoșanu, medicul Dorel Săndesc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*