3 motive pentru care industria papetariei inca prospera in Romania

papetarie
papetarie

Reducerea costurilor este o preocupare constanta pentru toate companiile din Romania, insa, in ciuda acestui aspect, produsele de birotica si de papetarie corporative sunt inca foarte cautate. Acestea sunt consumabile necesare unei firme de afaceri pentru a promova compania, pentru a stabili identitatea de marca si pentru a o ajuta sa iasa in evidenta.

Prin urmare, chiar daca tendinta viitorului pentru firme este sa permita angajatilor sa lucreze de acasa, produsele de birotica, personalizate sau nepersonalizate, disponibile si in oferta Office Class, raman o necesitate.

Acesta este doar unul dintre aspectele care explica de ce acest segment al industriei inca prospera in Romania. Dar lucrurile nu se opresc aici, motivele acestei linii ascendente fiind mult mai multe. Iata trei dintre acestea!

Ajuta la crearea conexiunilor cu clientii si promoveaza afacerea

Chiar daca cele mai multe businessuri incearca sa isi mute activitatea in mediul online, necesitatea de a comunica cu clientii si a-i informa prin toate metodele posibile este foarte accentuata. Pentru a-si fideliza colaboratorii si a-i tine la curent cu ultimele aparitii, multe firme apeleaza la corespondenta clasica. Astfel, ele se folosesc de produse de papetarie personalizate pentru a-si populariza ofertele si a informa clientii vechi sau pe cei noi.

Firmele au nevoie de plicuri, brosuri, pliante sau diverse scrisori cu logo-ul si datele de contact pentru a crea si a pastra o conexiune reala cu colaboratorii pe care deja ii au, dar si pentru a castiga atentia altora noi.

Motiveaza angajatii

Nu mai este un secret pentru niciun administrator de afacere faptul ca un angajat motivat este mai eficient si nu se gandeste sa plece din companie, iar produsele de papetarie personalizate contribuie la crearea unui sentiment placut. Folosind produse de birotica de calitate pentru a comunica cu clientii si a-si desfasura activitatea atat acasa, cat si la birou, angajatii se vor simti bucurosi si mandri sa faca parte din companie.

Altfel spus, papetaria creeaza o imagine buna pentru firma, dar si un sentiment de mandrie pentru angajatii care vor simti ca fac parte dintr-o companie care se respecta si, totodata, isi respecta clientii si oamenii care lucreaza pentru ea.

Este o investitie inteligenta pe termen lung

Prin micsorarea bugetului alocat consumabilelor de birou se vor reduce pe termen scurt costurile, dar, pe termen lung, ar putea sa nu fie o miscare foarte inteligenta, pentru ca poate submina imaginea si renumele firmei. Prin urmare, daca vrei sa ai succes in afaceri, indiferent daca angajatii tai lucreaza de acasa sau de la birou, investitia in papetarie corporativa este o decizie inteligenta. Nu uita ca aceasta contribuie la construirea identitatii de brand, te ajuta sa mentii angajatii motivati si, cel mai important, sa creezi legaturi de durata cu clientii!

Ai nevoie de produse de papetarie si birotica de calitate care sa te ajute sa mentii o imagine reprezentativa pentru companie si sa pastrezi increderea angajatilor si a clientilor tai. Investeste inteligent in produse de calitate pe care sa stii ca te poti baza in orice moment si ai grija de afacerea ta prin pastrarea renumelui si a brandului pe care ai reusit sa il creezi!

Articol realizat de www.iagency.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*