3 motive pentru a plasa pariurile la Winmasters

cont-la-winmasters

Winmasters este o casă de pariuri care își desfășoară activitatea exclusiv online și care se află în topul celor mai bune agenții de pariuri online din România.

Acest aspect se datorează faptului că odată cu renunțarea la agențiile de pariuri stradale pe care le dețineau, s-au concentrat strict pe dezvoltarea în mediul online și implicit pe calitatea serviciilor oferite pentru a se ridica la cel mai înalt nivel.

Îți voi prezenta 3 motive pentru care merită să pariezi la Winmasters.

Bonusul de bun venit

După ce îți creezi primul cont la Winmasters (cum imi fac cont la winmasters) vei beneficia de un bonus de bun venit consistent. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe platforma online Winmasters și să efectuezi prima depunere. Vei beneficia de un bonus de 110% în limita a 550 RON fără rulaj.

Este singura agenție de pariuri existentă în România care oferă un bonus de bun venit care nu necesită un rulaj înainte de a fi retras, deci cu siguranță Winmasters stă bine la capitolul bonusuri. Bonusurile sunt generate sub formă de pariuri gratuite.

De asemenea, Winmasters oferă și alte bonusuri cum ar fi “Cashback la 0:0”, “60% bonus la pariurile în acumulator”, “Creează-ți propriul pariu” sau “asigurare pariuri combo”.

Oferta sportivă

Winmasters pune la dispoziția clienților săi o ofertă sportivă care include nu mai puțin de 28 de discipline sportive, iar printre acestea vei găsi sporturi precum MMA sau golf.

În ceea ce privește oferta de pariuri pe fotbal, Winmasters include chiar și competiții mici cum ar fi Liga Secundă din Islanda, acest lucru fiind un avantaj foarte mare.

Dacă vorbim de tipurile de pariuri pe care le poți alege la Winmasters, află că poți paria și pe handicapuri europene sau asiatice, pariuri pe intervale de timp sau pariuri combinate. În ceea ce privește meciurile din Liga Campionilor sau alte campionate de top din Europa ai posibilitatea de a alege din peste 100 de piețe de pariuri care includ pariuri pe cornere, pariuri pe marcatori sau pariuri pe cartonașe.

Pe lângă pariurile pre-meci , la Winmasters poți paria și live. Winmasters dispune de cea mai bună platformă de pariere live în 2020. Vei găsi aici pariuri pe multe meciuri importante din fotbal, baschet sau tenis dar și pe snooker, badminton sau eSports.

Te-ar putea interesa și: Informații pe care nu ți le spune nimeni despre mintea pariorilor

Aplicația pentru mobil

La Winmasters ai posibilitatea de a paria de oriunde și oricând. Operatorul a dezvoltat aplicații pentru mobil atât pentru device-urile care utilizează sisteme de operare iOS, cât și pentru cele care rulează Android. Dacă folosești iOS, trebuie doar să intri în AppStore și să cauți Winmasters apoi să o descarci.

În schimb, dacă vorbim de Android, trebuie să accesezi site-ul Winmasters de pe telefon sau tabletă și să mergi la secțiunea Mobil. Apasă pe link-ul afișat și vei obține aplicația pe mobilul sau tableta ta. Designul aplicației este unul intuitiv și foarte prietenos.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*